Fruzsina B.

Fruzsina B.

3 órán belül válaszol az üzenetek 56%-ára
56% 3 ó
Ártól 2500 Ft
Új tanulókat fogad

Fruzsina B.

Új tanulókat fogad

Gyakorlatias, korszerű történelem és angol nyelv érettségi, illetve nyelvvizsga felkészítés

  • -
Ár Ártól 2500 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Közép és emelt szinten is érettségire való felkészítést vállalok történelem tantárgyból. Gyakorlatias módszerek: esszék írása, források elemzése, szóbeli tételek gyakorlása. Egyéni igényeket szem előtt tartva alakítjuk ki a számodra megfelelő tanulási módszert. Elsősorban online formában.

Angolból középszintű és emelt szintű érettségire, illetve (elsősorban ORIGO típusú) középfokú nyelvvizsgára felkészítést vállalok, mely során a szóbeli témakörök és feleletek (szituációk, viták, képleírások), nyelvhelyességi feladatok, olvasott és halottszövegértés, valamint komment és levél írás is gyakorlásra kerül.

Rólam: 22 éves vagyok, Hajdúböszörményben élek, nemzetközi kapcsolatok szakértő diplomával rendelkezem, valamint a DE jogász képzésén tanulok jelenleg. A történelem szerelmese vagyok, tudásomat középiskolában emelt szintű órákon, történelmi versenyek során és az egyetemi kurzusaimon sajátítottam el. Eredményeim: 93%os emelt történelem érettségi eredmény (2019. május), 3 országos döntő történelmi témájú versenyeken, több ember sikeres felkészítése a történelem érettségire, az egyetemi kurzusaim jeles teljesítése. Angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával, emelt szintű érettségivel, illetve üzleti angolból középfokú nyelvvizsgával rendelkezem. A gimnáziumon túl az egyetemi kurzusok szerves része volt az angol nyelv magas szintű használata, így ebből a tárgyból is alapos tudást szerezhettem.