Áron B.

Áron B.

Responds on average within 14 hrs
14 ó
Új tanulókat fogad

Áron B.

Új tanulókat fogad

Beszédcentrikus angol órák, maradandó fejlődés

  • -
  • Online tanórákat kínál
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás


Ha szeretnél MARADANDÓ, és KIEMELKEDŐ eredményeket elérni az angol beszéd, szókincs, nyelvtan és kiejtésed terén akkor ne keress tovább!

Árak:

Első óra INGYENES! - no rizikó :)
3500 Ft/60 perc

Az iskolában jól belénk sulykolt magolás helyett nálam egy tematikus, korszerű és szórakoztató módszerrel sajátíthatod el az angol nyelvet.

“Na jó, persze… de mit is értesz ez alatt?”
Hát Lássuk:

Tematikus:

- Az órák anyagát egy számodra mindig elérhető ONLINE DOKUMENTUM-ban teszem közzé.
- Az új szavakat és nyelvtant nem csak “átvesszük”, hanem módszeresen beépítjük az angolodba, hogy a már megszerzett tudás ne vésszen kárba.

Korszerű:

- Szókincs fejlesztésedet olyan DIGITÁLIS SZÓTÁR-ral támogatom, melyhez hangi és képi anyagot is társítottam.
- Igény esetén az órákról HANGFELVÉTEL is készíthető, így mindig visszahallgathatod az előző órák tartalmát.

Élvezetes:

- A hagyományos tankönyv használata mellett többek között különböző applikációk, Youtube, Netflix, hangoskönyvek és még sok más SZEMÉLYRE SZABOTT JÁTÉKOS GYAKORLATTAL formáljuk angol nyelvtudásod.


Ha velem tanulsz, fejlődésed garantált és életre szóló! ;)


Keress fel bizalommal!
Áron


REFERENCIÁK:

K.Reni

Áronnal abszolút meg vagyok elégedve. Órái jó hangulatban telnek, célorientáltak, mindig felkészült, pörgős és kreatív. Nagy hangsúlyt fektetünk még a kiejtésre is, ami számomra nagyon hasznos. Érthetően magyaráz, pont annyit vár el, amennyi szükséges. Emellett érdeklődő, mert megkérdi, hogy változtatnánk -e valamit az óra menetén. Ami külön szimpatikus, hogy érdeklődési körhöz (is) passzoló feladatokat [go Reds! :)] ad. Számomra ez nagyon motiváló. Mindenkinek csak ajánlom Áront.


Demkó István

Kezdő szintről kezdtünk el együtt dolgozni Áronnal. A tematikát óráról órára, egyértelműen felépíti és dokumentálja, így az visszakereshető számomra. Ez jól jön amikor korábbi anyagokból keresek ki egy-egy témát. A témaköröket az érdeklődési körömhöz igazítja és figyelve a tempómra, haladunk folyamatosan a tananyaggal. Személyiségében egy közvetlen, laza embert ismertem meg, aki a tananyagot, a házi feladatot a szabadidőmhöz mérve határozza meg velem közösen. Egyúttal következetesen visszatér olyan témákhoz, szavakhoz amik nehezen ragadnak meg. Összességében szívből ajánlom mindenkinek, hogy kezdje el a közös munkát Áronnal.