Grace Language SchoolBianka M.

Bianka M.
Igazolt fiók:
francia nyelv, angol nyelv
Tanít online / skype-on keresztül is
délelőtt, délután,

👋 Welcome! Bienvenu(e)!

🎁 A rendkívüli kihívásokat jelentő COVID-19 időszak első hulláma után úgy döntöttem, hogy minden új tanulóm megérdemli, hogy jelentős kedvezménnyel kezdhesse a tanulmányait nálam. Így az egyéni órák ára csupán 2000Ft/50 perc az első hónapban, a további óradíjban pedig egyénileg megállapodunk. Ez az én ajándékom (welcome gift) számodra! :)

🎓 Mátyás Bianka (米雪) vagyok és 2005 óta, azaz 15 éves korom óta dolgozom nyelvészként, illetve fordító-tolmácsként a globális üzleti világban. Rendkívül diverzifikált projektekben volt lehetőségem résztvenni úgy belföldi, mint külföldi cégek keretein belül egyaránt, közöttük amerikai, angliai, svájci, illetve romániai és franciaországi online, illetve személyes megbízások esetében is.

✅ Az internacionális és interdiszciplináris tapasztalataimat az alábbi szakterületeken szereztem: tűzrendészeti külkapcsolatok, idegenvezetés, PR, marketing, customer care, projekt menedzsment, mentoring, online tutoring, nemzetközi gazdálkodás, mezőgazdasági kereskedelem, könyvelés, nemzetközi spedíció, egyházi tolmácsolás, rendezvényszervezés, non-profit szektor, egészségügyi tolmácsolás, szoftver lokalizálás, szoftver minőségbiztosítás, Java programozás, webfejlesztés, digitális marketing és design.

✅ 2015 óta felkészítettem számos tinédzsert szintfelmérőre és nyelvvizsgára viszont tanítványaim jelentős százaléka külföldi felnőtt , akik számára külföldi munkavállalás céljából tanítom a választott idegen nyelvet.

Angol nyelvből B1 >C1 szinten, illetve
Francia nyelvből A1>C1 szinten vállalok tanítványokat.

💖 Hála Istennek felkeresett több olyan kedves tanulóm is, aki a saját örömére szeretne egy adott nyelven megtanulni. Számomra külön élményt jelent az ennyire motivált és hatalmas tudásvággyal rendelkező személyeket bevezetni az idegen nyelvek világába.

🔥 50 perces óráim személyre szabottak, a szükséges tananyag mellett Youtube videókat, blogokat, híreket valamint friss web-, illetve mobilalkalmazásokat is felhasználok, hogy az óráim a lehető legváltozatosabbak, interaktívak, aktuálisak és lendületesek legyenek.
e-Learning + e-Teaching = e-Education💻📚😊

🎓🥰🛪 Örömmel várom, hogy elkezdjük közös utunkat a nyelvek és a kultúrák világában azért, hogy átadhatassam az idegen nyelvek és a nemzetközi kommunikáció szeretetét Neked is!

🎁 Szeretettel várlak, az első óra mindenki számára ingyenes.

À bientôt! > A mihamarabbi viszontlátásra!

BiankaEz a magántanár jelenleg nem elérhető. Próbálj kapcsolatba lépni valakivel az ajánlott tanárok közül.