Lilla F.

Lilla F.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Új tanulókat fogad

Lilla F.

Új tanulókat fogad

Biológia, Kémia órák 4 év tapasztalattal

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák

Leírás

Szia!

A Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának végzős hallgatója vagyok, 4 éve tartok órákat középiskolásoknak, érettségire készülőknek és egyetemistáknak egyaránt.

Biológia és kémia tárgyakból vállalok korrepetálást (12.osztályosoknak érettségire felkészítést egyetemi munkám miatt már nem vállalok), egyetemistáknak évközi segítséget. Hiszem, hogy legyél akármilyen szinten, kitartással és munkával meg fogod érteni a tananyagot, át fogod látni az összefüggéseket, így magabiztosan állhatsz dolgozatok, érettségik és vizsgák elébe.

Az online órákat (skype, discord) hétköznap délután/este, esetenként délelőtt tartom, időpontját, hosszát és tempóját a Te igényeidhez és tudásodhoz igazítva. Személyes óra Budapest Klinikák metróállomás környékén megbeszélés szerint lehetséges.

Ha felkeltettem érdeklődésed, keress bátran!

Referenciák (2)

Bocskay D.

Bocskay D.

Ellenőrizetlen referencia

Sziasztok! Lillával 1,5 éven keresztül dolgoztam együtt, minden órát nagyon élveztem. Figyelemfelkeltően, érdekesen tartja az óráit, az összefüggéseket nagyon könnyen észre tudtam venni az elsőre nehéznek tűnő tananyagban is. Bármikor írhattam neki kérdéseimmel kapcsolatban, szinte azonnal válaszolt, ezért ha egyedül tanultam sem akadtam meg. Nagyon rugalmas az órák időpontját illetően, könnyű vele együtt dolgozni. Kémiából készített fel emelt szintű érettségire, ami jól sikerült, hiszen bekerültem orvosi egyetemre. Biológiából is bármikor fordulhattam hozzá kérdéseimmel. Lilla nemcsak a tanárom, hanem egyben barátom is lett:).

Sipos I.

Sipos I.

Ellenőrizetlen referencia

Sziasztok! Lilla diákja vagyok és szeretném mindenkinek ajánlani. Nagyon jó vele együtt dolgozni, hatákony és mindenre tudja a választ. Megszerettetett velem egy olyan tantárgyat, amiről eddig azt hittem, hogy soha nem fogom megérteni se, nemhogy megszeretni (a kémiát). Kedves, türelmes és mindig lehet számítani rá, ezért ajánlom.