Balázs K.

Balázs K.

Responds within 11 hrs, to 43% of messages
43% 11 ó
Ártól 3000 Ft

Balázs K.

Fizika és Matematika érettségi (emelt és közép szinten) felkészítés kipróbált módszerrel, korrekt áron

Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén

Kapcsolati űrlap

Ez a tanár inaktív

Ez a tanár egy ideje nem volt aktív. Találj egy másik oktatót, aki nagyobb valószínűséggel válaszol a korrepetálási kérésedre.

További tanár keresése

Leírás

Kovács Balázs vagyok az ELTE Apáczai Csere János Gimnázium matematika-fizika tagozatos végzős tanulója. Már általános iskolában is matematika tagozaton tanultam ahol matematika és fizika tanáraim inspiráló hatásai és felkészítési metódusai segítettek engem, hogy egy sikeres felvételi megírása után egy eredményes fizika és matematika szóbelivel bekerüljek az egyik legelitebb gimnáziumba. A gimnáziumban az általam szervezett korrepetitori rendszer tagjaként lehetőségem van iskola- illetve osztálytársaim korrepetálására is. Magántanárként általánosiskolai és gimnáziumi tanáraim által alkalmazott tanítási módszereket felhasználva fogok segíteni a sikeres felvételi folyamatban.

Referenciák (1)

Viktória M.

Viktória M.

Ellenőrizetlen referencia

Nyugodt szívvel ajánlom Balázst magántanárodnak, hisz ez a nagytudású, elkötelezett, segítőkész, jó kommunikációval megáldott fiatalember mindent megtesz azért hogy fejlődni tudj. Nekünk Balázs a fizikai összefüggéseket segített megérteni és tette mindezt olyan hatásos módon, hogy gond nélkül sikerült a matek-fizika tagozat az áhított budapesti gimnáziumba. Viktória