Magabiztosan angolul - beszéd és megértés-központú angol tanítás, felkészítés, korrepetálásMarcell T.

Marcell T.
Igazolt fiók:
angol nyelv
Budapest, Budapest II. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
2000Ft - 3000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
A magántanár házhoz megy
40% megválaszolt üzenetek
19h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Véleményem szerint nyelvet elsajátítani úgy lehet a leghatékonyabban, ha az ember megszerez egy alapvető magabiztosságot abban, hogy megtanul a hallottak és olvasottak lényegére fókuszálni, illetve megtanulja önmagát lényegre törően, egyszerűen és magabiztosan kifejezni. Innentől már a dolog megy magától is, úgymond "ragad ránk" a nyelv ha aktívan használjuk.

Ha engem választasz, akkor segítek neked megszerezni ezt az értési és önkifejezési készséget és magabiztosságot. Minden ott kezdődik, hogy megtanuld magabiztosan használni a nyelvet. Ebbe a keretbe persze bele tudunk építeni konkrét célokat is, legyen szó például vizsga vagy érettségi felkészítésről vagy iskolai feladatokkal kapcsolatos korrepetációról.

Magamról röviden annyit emelnék ki, hogy mindezt saját tapasztalatomból tudom. Külföldön akartam egyetemet végezni és ezért meg kellett tanulnom kiválóan angolul. Rengeteg energia befektetése által kitapasztaltam, hogy mi az, ami működik. Emelt szinten érettségiztem kiváló eredménnyel és sikeresen megszereztem a felsőfokú nyelvvizsgámat is négy éve. Azóta az egyetemet is elvégeztem külföldön politikatudomány szakon ami alatt további rengeteg tapasztalatra tettem szert a nyelvhasználat terén. Jelenleg pedig újra itthon vagyok és szeretném átadni a tapasztalatomat másoknak is és ezzel segíteni, hogy előttük is kinyíljon a világ a nyelvtudás eszköze által.

Ha felkeltettem az érdeklődésed nyugodtan keress meg.

Üdv, MarcellKapcsolati űrlap