Péter D.

Péter D.

Átlagosan 11 órán belül válaszol
11 ó
Ingyenes próbaóra

Péter D.

Ingyenes próbaóra

Matematika és Történelem tanítása, gyorsan és olcsón, személyesen vagy online.

Ár Ártól 2500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén

Leírás

Sziasztok kedves érdeklődők! :)

A nevem Deák Péter. 2018-ban szereztem meg pedagógus mester diplomámat. Már utolsó éves hallgatóként megkezdtem a gyakorlati munkát. Tapasztalataim szerint a legfontosabb, hogy a tanult ismereteket logikusan tudjuk rendezni eképpen az önálló tanulás is könyebben fog menni. Egykori mentorom szerint a jó tanár célja, hogy megtanítsa tanulni a diákját. Jómagam is hasonlóképpen vélekedek, így nagyon várom azokat az érdeklődőket akiknek nehezen megy a matematika, vagy a történelem tanulása.
Türelemmel és akarattal sokminden elérhetővé válik.

Óratípusok

Próbaóra

A korrepetálás technikai feltételeinek tisztázása, ismerkedés. :) Természetesen ingyenes.

Ingyenes / 20 perc
Történelem

Történelem tantárgyból vállalok korrepetálást, előzetes szintfelméréssel. Az első órát, egy személyesen összeállított teszttel kezdjük, ami után egyénre szabott fejlesztési terv alapján haladunk egy egyeztetett óraszámban.

4000 Ft / 55 perc
Írás, Olvasás fejlesztés

Elsősorban azon kicsi, és nagy tanulók jelentkezzenek erre a foglalkozásra, akik szeretnék fejleszteni olvasás vagy írástechnikájukat. Esetleg diagnosztizált diszgráfiával, diszlexiával küzdenek. Az elmúlt évek alatt sok tanulón segítettem már akik hasonló problémákkal küzdöttek. Szeretnék valamit visszaadni azoknak az adófizetőknek akiknek köszönhetően tanulhattam, felnőhettem, oktatást kaphattam Magyarországon, így ezeket az órákat jelképes összegért tartom.

2500 Ft / 55 perc
Matematika

Első sorban általános iskolai matematika korrepetálást vállalok, illetve olyan diákok jelentkezését akik diszkalkulia miatt nehézségekkel küzdenek. Természetesen itt is előzetes szintfelméréssel, majd egy közösen kialakított egyéni terv alapján haladunk.

4000 Ft / 55 perc