Sára G.

Sára G.

Átlagosan 24 órán belül válaszol
24 ó

Sára G.

Hatékony korrepetálás és érettségi felkészítés kémiából, matematikából, biológiából, és fizikából online vagy személyesen Budapesten

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Kedves érdeklődők!
Én a BME Vegyészmérnöki és Biomérnöki Karán tanulok vegyészmérnöknek.
Mivel néhány éve érettségiztem, így még jól emlékszem, hogy mire is van szükség egy sikeres érettségi megírásához, és mik azok az apróságok, amikre mindenféleképpen oda kell figyelni.
Természetesen nem csak érettségire való felkészítést vállalok, szívesen foglalkozom korrepetálással is. Kémiából, matematikából, és biológiából érettségiztem emelt szinten, így főként ezekre való felkészülésben tudnék segíteni, de a fizika sem áll távol az érdeklődési körömtől.
Matematikából, és kémiából, versenyre való felkészítéssel is kereshettek nyugodtan! Mivel nem vagyok tanár, így arányosan kevesebbet is kérek, az óráimért! A végzettségem hiányát, viszont a lelkesedésemmel, és pozitivitásommal szeretném ellensúlyozni, ráadásul valószínűleg jobban megértem a mai diákok nyelvét!
Fő célom az, hogy a diákok gyomra ne ránduljon görcsbe, ahogy egy témazáró következik, hanem magabiztosan álljanak hozzá, és higgyék el magukról, hogy igenis képesek egy matematika ötösre!
A jelenlegi helyzet miatt az online órákat preferálnám, ám amint a helyzet jobb lesz, szeretnék személyes órákat is tartani Budapesten.
Alapvetően egyszemélyes órákat szeretnék tartani, mivel így jobban lehet fókuszálni a hiányosságok pótlására, de ha valakik mindenféleképpen csoportos órákat szeretnének, kis csoportos órát is vállalok (max. 3-4 fő).
Szeretnék a tényleges tanítás előtt, egy ingyenes próba óra keretében megismerkedni, és átbeszélni, hogy pontosan, mik is a tervek az adott tárggyal.
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj nyugodtan, és akkor át tudjuk beszélni a részleteket is! Én már alig várom a közös munkát, és vigyázzatok magatokra!

Óratípusok

Standard óra

3000 Ft / 55 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Fekete A.

Fekete A.

Ellenőrizetlen referencia

Sziasztok! Gondoltam én is megosztom a tapasztalatom itt is. Én tavaly érettségiztem kémiából és biológiából emelt szinten. Teljesen esélytelennek éreztem az egészet egészen addig, amíg nem kezdtem el Sárival készülni rá. Most a SOTE-ÁOK-ra járok, és nagyon szeretem. Sáritól nem csak magát a tananyagot tudtam megtanulni, hanem a gyakorlati használatát is. Ha egy rugalmas, fiatal, segítőkész magántanárt keresel akkor a legjobb emberhez fordultál garantálom.

Fotók és bizonyítványok