Hanna R.

Hanna R.

4 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 4 ó
Új tanulókat fogad

Hanna R.

Új tanulókat fogad

Online matek, fizika, angol tanítás

  • 1 letanított óra
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

21 éves hallgató vagyok a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, azonban tanultam fél évet Dániában a VIA University College gépészmérnöki karán is. Tudásom kiemelkedik matekban, fizikában és angol nyelvben. 16 évesen szereztem angolból C1-es komplex nyelvvizsgát, majd 17 évesen előrehozott középszintű érettségit tettem (98%). Ezekhez az eredményekhez hozzájárult az is, hogy 12 évesen egy évet éltem és tanultam Írországban. 2020-ban matematikából középszinten 99%os, fizikából emelt szinten 76%os eredményt értem el érettségin. Óráimat interaktív feladatokkal és whiteboard-dal teszem színesebbé. Az órai haladást, házi feladatokat pedig Classroom csoportban tudják diákjaim figyelemmel kísérni.

📖Amikben segíteni tudok:

📚Általános iskolásoknak
- Órai anyag átismétlése, megértése
- Dolgozatokra való felkészülés
- Felvételire való felkészülés
- Nyelvvizsgára való felkészülés

📚Gimnazistáknak
- Érettségi felkészülés közép és emelt szinten
- Órai anyag átismétlése, megértése
- Dolgozatokra való felkészülés
- Pótvizsgára való felkészülés
-Nyelvvizsgára való felkészülés

🕑Órák:

Az órákat online tartom, melyek általában 60 percesek. Hétköznap délután, illetve hétvégén is tudunk időpontot egyeztetni. Az órai haladást, házi feladatokat pedig Classroom csoportban tudják diákjaim figyelemmel kísérni.

Óratípusok

Standard óra

6000 Ft / 60 perc

Referenciák (5)

+ Referenciát írni
Salamon Ágnes V.

Salamon Ágnes V.

Ellenőrizetlen referencia

Hanna kedves, barátságos. Két lányomnak segít angolból és matekból. Ha nem értenek valamit készséggel elmagyarázza újból. Csak ajánlani tudom. (Azóta másnak is ajánlottam.)

Kiss N.

Kiss N.

Ellenőrizetlen referencia

Hanna nagyon barátságos és segítőkész, segít megérteni a bonyolultabb témaköröket is, rengeteg életszerű példával szemlélteti a dolgokat a könnyebb megértés érdekében,csak ajánlani tudom!

Molnár R.

Molnár R.

Ellenőrizetlen referencia

Hanna nagyon türelmes és barátságos.Többféleképpen elmagyarázza, ha valamit nem sikerül elsőre megértenem fizikából. Mindig dícsér és bíztat. Életszerű példákkal,viccekkel,animációkkal próbálja könnyebbé tenni a tanulást. Csak ajánlani tudom!!☺️

Kiss M.

Kiss M.

Ellenőrizetlen referencia

Barátságos, talpraesett és segítőkész. Nagyon hamar segít amikor küszködök egy feladattal. Sokkal jobban értem nála a fizikát, és motivál. Aki szeretne tanulni és felkészülni az érettségire mindenképp őt válassza.

Fridvalszki S.

Fridvalszki S.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon segítőkész és barátságos, illetve érthetően tud magyarázni és oktatni. Sok interaktív feladattal szinesíti a tanítást, és nem egy tömör, száraz anyagnak mutatja be az adott témakört. Mindenkinek csak ajánlani tudom.