Dominika L.

Dominika L.

48 órán belül válaszol az üzenetek 10%-ára
10% 48 ó+

Dominika L.

Személyre szabott német nyelv és irodalom magántanítás online vagy személyesen, diplomás tanárral

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Sziasztok!

Loki Dominika vagyok, német alapszakos bölcsész. A Pázmány Péter Katolikus Egyetemen diplomáztam Germanisztika szakon, német szakirányon. Előtte az ELTE-n tanultam német nemzetiségi tanító szakon. Tanulmányaim előtt 2 évet éltem Németországban, ahol a helyiektől tanulva mélyíthettem el a tudásom. Közel 20 éve beszélek németül.
Ha még csak most ismerkedsz a nyelvvel, szeretnél sikeres nyelvvizsgát tenni, vagy már haladó németes vagy, de elakadtál a tanulásban, és szeretnéd fejleszteni a tudásod, esetleg külföldön állást szerezni, akkor jó helyen jársz! Gyerekeket és felnőtteket tanítok német nyelvre, és készítem fel őket az év végi záróvizsgákra, nyelvvizsgákra, állásinterjúkra. Tanítási módszerem sikerét az is igazolja, hogy eddig minden tanítványom kivétel nélkül sikeres vizsgát tett. Bármely korosztály tanítását szívesen vállalom német nyelvből és irodalomból minden szinten online, illetve megbeszélés szerint személyesen is Szombathelyen és környékén.
Várlak titeket szeretettel, ha szeretnétek kellemes légkörben, egy türelmes, megértő, beszédcentrikus tanár segítségével tanulni.

Óradíjaim:
- egyéni óra esetén: 5000 Ft / 60 perc
- 2 fő esetén: 4000 Ft / 60 perc (/fő)
- kiscsoportos oktatás esetén: 3000 Ft/ 60 perc (/fő)
- nagycsoportos oktatás esetén: 2500 Ft/ 60 perc (/fő)

Kis- és nagycsoportos osztályokat havonta szoktam indítani, így mindig van lehetőség bekapcsolódni.

Keressetek bizalommal! 😊