Márton B.

Márton B.

Márton B.

Biológia és irodalom, közép és emelt szinten

Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Sziasztok!
Marci vagyok, már kiskorom óta nagyon érdekel a természet és az emberi testel kapcsolatos tudnivalók. Emellett szüleim szakmájához is közel áll a biológia, ezért szerves része a mindennapjaimnak. Mikor sok szabadidőm van rengeteget segítek nekik a munkájukban, emelet sokat olvasok biológiai témájú könyveket és cikkeket is.

Mind az általánosiskolát, mind a gimnáziumot szorgalmasan és nagyon céltudatosan végeztem el. Most a Semmelweis Egyetem Általános Orvostudományi Karának hallgatója vagyok. Nem ismerem a lehetetlent és amilyen célt kitűzők magam elé azt álltalába meg is valósítom. Emelet, ha bármikor együtt kellett dolgoznom valakivel, mindig arra törekedtem, hogy ne csak belőlem, de a másik emberből is ki tudjam hozni a maximumot.

Szerintem nagyon fontos, hogy a biológiát nem csak meg kell tanulni, hanem alapjaiban meg is kell érteni, ebben szeretnék neked segíteni. Az órámon, számos jól kidolgozott diasorokból, és az általam gyűjtött anyagokból dolgoznánk, amiket életem során a kirándulásaim alkalmával gyűjtöttem vagy fényképeztem.

A biológia mellet irodalom korrepetálást is vállalok: 98%-os érettségit írtam ebből a tantárgyból és ezt a tudást is nagyon szívesen átadom másoknak, érthető módon elmagyarázva.