Több éves tapasztalattal rendelkező tanár vállal korrepetálást (magyar, angol)András M.

András M.
Igazolt fiók:
magyar nyelv, irodalom, angol nyelv, történelem
Budapest, Budaörs, Törökbálint
Tanít online / skype-on keresztül is
2600Ft - 3000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
A magántanár házhoz megy

Kedves diákok és szülők!

Nagyfokú empátiával rendelkező tanárként vállalok magyar korrepetálást minden szinten, illetve angol tanítást Budapesten és környékén. A próbaóra ingyenes.

Amiben számíthattok rám: fogalmazás, verselemzés, helyesírási feladatok gyakorlása és ellenőrzése; bármilyen, a magyar nyelvtannal és irodalommal kapcsolatos feladat értelmezése; helyesírásunk szabályainak magyarázata; közreműködés a házifeladat elkészítésében, valamint az angol nyelvtan szabályainak magyarázata, szókincs bővítése, kiejtés korrigálása, de természetesen egyéb jellegű, a témába vágó probléma megoldásában is.

Bízom benne, hogy a közös munka során sikerül pótolni a meglévő hiányosságokat, valamint lehetőség nyílik az aktuális tananyaggal kapcsolatos problémák tisztázására és megértésére is. Remélem, hogy az együttműködésünk eredményeképpen a tanulmányi eredmények javulni fognak.

A tanórák a maximális higiéniás szabályok betartásával történnek. Igény szerint tarthatjuk őket Skype-on vagy akár személyesen (lakhelyeden) is. Várom budapestiek, vagy Budapest szűkebb vonzáskörzetében élők jelentkezését is.Fotók és bizonyítványokKapcsolati űrlap