András M.

András M.

48 órán belül válaszol az üzenetek 75%-ára
75% 48 ó+
Új tanulókat fogad

András M.

Új tanulókat fogad

Több éves tapasztalattal rendelkező tanár vállal korrepetálást (magyar, angol)

Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Kedves diákok és szülők!

Nagyfokú empátiával rendelkező tanárként vállalok magyar korrepetálást minden szinten, illetve angol tanítást Budapesten és környékén. A próbaóra ingyenes.

Amiben számíthattok rám: fogalmazás, verselemzés, helyesírási feladatok gyakorlása és ellenőrzése; bármilyen, a magyar nyelvtannal és irodalommal kapcsolatos feladat értelmezése; helyesírásunk szabályainak magyarázata; közreműködés a házifeladat elkészítésében, valamint az angol nyelvtan szabályainak magyarázata, szókincs bővítése, kiejtés korrigálása, de természetesen egyéb jellegű, a témába vágó probléma megoldásában is.

Bízom benne, hogy a közös munka során sikerül pótolni a meglévő hiányosságokat, valamint lehetőség nyílik az aktuális tananyaggal kapcsolatos problémák tisztázására és megértésére is. Remélem, hogy az együttműködésünk eredményeképpen a tanulmányi eredmények javulni fognak.

A tanórák a maximális higiéniás szabályok betartásával történnek. Igény szerint tarthatjuk őket Skype-on vagy akár személyesen (lakhelyeden) is. Várom budapestiek, vagy Budapest szűkebb vonzáskörzetében élők jelentkezését is.

Fotók és bizonyítványok