Budai R.

Budai R.

1 órán belül válaszol az üzenetek 30%-ára
30% 1 ó

Budai R.

Fiatalos sváb nemzetiségű lány német órái

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Kedves Nyelvtanulók!

Ha olyan segítségre vágytok a német nyelv tanulása során, ami biztos tudást ad akár a munkás során akár a nyelvvizsga kemény perceiben, akkor jó helyen jártok.
Budai Ramona vagyok egy sváb nemzetiségű lány,ezt azért fontos hangsúlyoznom, mert a tanulmányaimat én is német nyelven folytattam és folytatom a mai napig is.Ezért akár szakirányú óra sem okoz számomra problémát.
C2 felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem,így tudok segíteni azoknak is,akik nyelvvizsgázni vagy éretségizni szeretnének.
Ezen kívül 2014 óta Ausztriában élek,ahol a munkám során napi szinten használom a német nyelvet, így a külföldi munkára vágyó embereknek is tudnék segíteni, nem csak a nyelvvel, de az ügyintézésekkel kapcsolatban is.
Fontos számomra, hogy az órák jó hangulatban teljenek és modernek legyenek, így fogunk cikkeket és zenéket is hallgatni az órán,hogy képben legyünk a trendi szavakkal is. Én hangsúlyt a beszédkészségre helyezem,mert azt tapasztalom a munkámban,hogy jönnek az emberek szuper nyelvtannal de nem mernek beszélni. Így én azt vallom,hogy többre megyünk egy kevésbé helyes mondattal ,de azt elmondva az emberek meg fogják érteni,mert akarják. Ne féljünk beszélni,mert a hibáiból tanul az ember :)
Szívesen vállalok kezdőket, nyugdíjasokat, éretségizőket bárkit akit érdekel a német. Mert ez egy gyönyörű nyelv.
Ha felkeltettem az érdeklődésed ne habozz,bátran keress meG! :)

Óratípusok

Német

5000 Ft / 60 perc