Dániel K.

Dániel K.

Dániel K.

Matek és fizika oktatás fizikustól

  • -
Korrepetálási tantárgyak:

Kapcsolati űrlap

Ez a tanár inaktív

Ez a tanár egy ideje nem volt aktív. Találj egy másik oktatót, aki nagyobb valószínűséggel válaszol a korrepetálási kérésedre.

További tanár keresése

Leírás

Fizikus és mérnök informatikus végzettséggel rendelkezem, és jelenleg fejlesztőmérnökként dolgozom egy orvosi diagnosztikai eszközöket gyártó cégnél. Már gimnazista korom óta tanítottam matematikát és fizikát, aztán 8 évig egyetemen is első, másod- és harmadéveseknek.

Általános iskolástól egyetemi szintig vállalok tanítványokat. Tapasztalatom szerint a nehézség sokszor az alapoknál van, illetve abban rejlik, hogy a fogalmak nem elég tiszták, és a diák képletekben gondolkodik ahelyett, hogy magának a problémának a szerkezetét értené még a matematika alkalmazása előtt. Ebben segítségünkre van, és a matekban és fizikában általánosságban is fontos, a minél szemléletesebb képalkotás - hacsak nem zseni az illető, de akkor nincs szüksége magántanárra.

Privát érdeklődési területeim közé tartoznak egyébként a relativitáselmélet és kvantummechanika, ezért az ezekkel való ismerkedésben is szívesen segítek.