Sándor G.

Sándor G.

17 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 17 ó
Új tanulókat fogad

Sándor G.

Új tanulókat fogad

“Angol tanítás NEM A HAGYOMÁNYOS módszerrel” - Hagyjuk a kamukat 😉

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák

Leírás

“Angol tanítás NEM A HAGYOMÁNYOS módszerrel”

Ez az a mondat, amit nem szeretek.

Csak hogy tudd, minden “módszer” működik. Szeretnélek elindítani a nyelvtanulás útvesztőjén, nem csak magát a nyelvet tanítani, hanem egy szemléletmódot. Szeretném, ha meglátnád, hogyan lehet érdekessé tenni az angol tanulást és hogy hogy tudsz önállóan is haladni.

Az angol nyelv a közös nyelv a világon (lingua franca). Az angol mindenkié. Nincs jó vagy rossz angol. Te angolod van és mások angolja. Ebben a globalizált világban mi lehet izgalmasabb, mint a világ közös nyelvével ismerkedni?

Én csak hobbiból szerettem volna egy angol szakos diplomát, de ez olyan jól sikerült, hogy már mindjárt tovább is tanultam

Saját nehézségeimből kiindulva szeretnék segíteni másoknak az angol tanulásban. Nem csak magát az angol nyelvet átadni, hanem egy szabad gondolkodásmódot vele együtt. Miért stresszelnél rá egy olyan nyelvre, amit mindenki beszél, se senki sem helyesen?

Referenciák (1)

Hrivnák V.

Hrivnák V.

Ellenőrizetlen referencia

Megbízható,segítőkész, az oktatás folyamatos. Erőssége a nyelvtan, de a szókincs bővítést is szorgalmazza. Az új anyag mellett, minden órán van gyakorlás is. Minden óra után kapok házi feladatot, melyet a következő óra elején átbeszélünk. A házi feladatok új és ismétlő feladatokból tevődnek össze. Azoknak ajánlom akik ténylegesen szeretnének haladni a nyelv tanulásával és Sanyihoz hasonlóan, ők maguk is hajlandóak időt energiát fektetni az angol nyelv tanulásába!