Martin T.

Martin T.

12 órán belül válaszol az üzenetek 30%-ára
30% 12 ó

Martin T.

Angol és Biológia hatékonyan online

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Sziasztok! :)

Takács Martin vagyok, három évet jártam az ELTE angol-biológia tanárszakára és immár lassan két éve tanítom ezeket a tárgyakat. Jelenleg a Szegedi Tudományegyetem Biológia Bsc szakára járok, hogy a biológiába, mint tudományba mélyebb betekintést nyerhessek.

A tanítványaimtól az eltelt idő alatt pozitív visszajelzéseket kaptam, az ő reflektálásaik alapján pörgős, hatékony, laza, de konzekvens tanár vagyok. Az én meglátásom szerint, sokat tudok hozzátenni a diákok már meglévő tudásához, illetve könnyen tudok segíteni nekik akár az alapoktól való építkezésben.

A természet és annak működése mindig is vonzott, így a biológia valamilyen ága mindig is jelen volt az életemben. Diákjaimnak kész jegyzeteket adok az adott könyvekből és segítek felkészíteni őket a közép vagy emelt szintű írásbeli és szóbeli biológia érettségire.
Az angol nyelv iránti érdeklődésem általános iskolától kezdve töretlen, akkor emelt óraszámban tanultam, majd gimnáziumi éveim alatt két tanítási nyelvű osztályba jártam, és 2019-ben letettem a felsőfokú nyelvvizsgát is. Tanítványaimnak segítek közép-vagy felsőfokú nyelvvizsgára való felkészülésben, valamint közép és emelt szintű érettségire való tanulásban.

Ha szimpatikus a profilom, és tanulnál angolt vagy biológiát keress bátran! :)

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc