Dániel G.

Dániel G.

10 órán belül válaszol az üzenetek 70%-ára
70% 10 ó
Új tanulókat fogad

Dániel G.

Új tanulókat fogad

Német, angol oktatás kedvező áron

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Gyurisán Dániel vagyok, a Pécsi Tudományegyetem germanisztika és angol minor szakon végzett hallgatója, jelenleg a Közgazdaságtudományi Kar kereskedelem-marketing szakán tanulok. A német nyelvvel már lassan 15, az angol nyelvvel pedig több mint 6 éve foglalkozom, ezen idő alatt pedig számtalan tapasztalatot szereztem a nyelvtanulás terén.
Eddigi eredményeim:
• Német középszintű érettségi (100%- jeles)
• Német emelt szintű érettségi (94%- jeles)
• Német komplex felsőfokú (C1) nyelvvizsga
• Angol középszintű érettségi (96%- jeles)
• Angol emelt szintű érettségi (85%- jeles)
• Angol írásbeli feslőfokú (C1) nyelvvizsga
Az egész életemet meghatározó szenvedély az idegen nyelvekért lehetővé teszi, hogy mindig fejlődésre törekedjek, és minden percét élvezzem mind a tanulásnak, mind a tanításnak. Szívesen segítek általános és középiskolai tanulmányok során, illetve érettségire, nyelvvizsgára való felkészülésben is. Óráim mindig barátságos környezetben zajlanak, egyéni felépítéssel, ami a fejlődést és a motivációt is elősegíti. Bármilyen kérés, kérdés esetén forduljon hozzám bizalommal!

Óratípusok

Angol nyelvvizsga felkészítő

Nyelvvizsga típus (BME/Origó stb.) szerinti célzott oktatás

4500 Ft / 60 perc

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Kovács E.

Kovács E.

Ellenőrizetlen referencia

Danival a német más értelmet nyert, segített letenni egy sikeres nyelvvizsgát és önbizalmat szerezni a további nyelvtanuláshoz. Én csak ajánlani tudom! 😌

Karàcsonyi B.

Karàcsonyi B.

Ellenőrizetlen referencia

Sziasztok! Gimis koromban sikerült megutálnom a németet, így nem is nagyon foglalkoztam vele. Egyik nyáron, miután a bécsi barátnőmnél voltam pár napot, elhatároztam, hogy meg szeretnék tanulni németül. Nem mondom, hogy a motivációm minden alkalommal az egekben volt, de Dani minden ilyen alkalommal kitartóan támogatott, minden óra jó hangulatban telt. Mindemellett nagy segítség volt számomra, hogy online is tart órákat, így nem kellett jobbra-balra ugrálnom. Az egész németet az alapoktól kezdtük és erre építkeztünk, amit nem értettem, azt akár többször, több szemszögből is elmagyarázta. Nagyjából másfél év alatt felkészített a B2-es nyelvvizsgára. Ha egy fiatal, jófej és szakmailag naprakész magántanárt kerestek, akkor keressétek bizalommal.:)

Daria L.

Daria L.

Ellenőrizetlen referencia

Hello everyone! I have been learning German with Dániel around one year, and it has significantly improved my language competence. During the lessons we covered all necessary aspects of learning, the teacher is really flexible. Dániel pays a lot of attention to student's needs and explains everything in a clear and nice manner. The atmosphere during the lesson is kind and friendly. With the help and kind assistance of a teacher in a preparation I passed international German language exam telc on a desired level (B2). With the sincere feelings, appreciation and huge thank to Dáni I leave this reference here and wish all the best to future students!