Enikő S.

Enikő S.

14 órán belül válaszol az üzenetek 60%-ára
60% 14 ó
Új tanulókat fogad

Enikő S.

Új tanulókat fogad

Angol Neked!/English for U!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, este, hétvégén
Ár Ártól 6500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Fontos számomra, hogy a magántanítványaim megkedveljék a nyelvet és elérjék vele céljaikat ('nyelvvizsga, ötös dolgozat, korrepátálás, külföldi nyaraláson ismerkedhetek, bátran beszéljem a nyelvet vásárlás alkalmával,étteremben, régen tanultam, és most felfrissíteném a tudásom...stb)
Csakis a személyre szabott órákban hiszek, hiszen mindenki más és más - figyelek arra, hogy az(oka)t a módszereket válasszam ki, amik számodra a lehető legnagyobb segítséget jelentik, hogy könnyebben elsajátítsd a nyelvet!
Angol nyelvtanári végzettséggel rendelkezem.

Óratípusok

English for all levels

6500 Ft / 60 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Zétényi L.

Zétényi L.

Ellenőrizetlen referencia

Enikő nyelvvizsgára készített fel, amit tavaly nyáron le is tettem. Eddig sok kudarc volt a nyelvtanulásomban, emiatt le is tettem róla, hogy valaha sikerülni fog eredményt elérni. Enikő nagyon következetes volt velem, magabiztosságot szereztem, a hiányosságaimmal sokat foglalkoztunk, ha pedig valami jól ment, akkor azonnali pozitív visszajelzést kaptam, ami még nagyobb lendületbe hozott. :) Tavaly márciusban a karantén elején kezdtük az órákat és júliusban nyelvvizsgáztam. Bátran ajánlom mindenkinek Enikőt, aki jó hangulatban szeretne angolul tanulni!