Juhász L.

Juhász L.

Responds within 24 hrs, to 40% of messages
40% 24 ó
Ártól 1800 Ft

Juhász L.

Magyar nyelv és irodalomhoz, történelemhez segítség

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 1800 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Kapcsolati űrlap

Ez a tanár inaktív

Ez a tanár egy ideje nem volt aktív. Találj egy másik oktatót, aki nagyobb valószínűséggel válaszol a korrepetálási kérésedre.

További tanár keresése

Leírás

Juhász Luca vagyok, 22 éves egyetemi hallgató. Jelenleg az Eötvös Loránd Tudományegyetem harmadéves osztatlan tanárképzésen tanuló hallgatója vagyok. Magyar nyelv és irodalom illetve történelem és állampolgári ismeretek tantárgyat tanulok.

Ezek mellett sok pszichológia és pedagógia tantárgyam van, így a tényleges törzsanyag átadása mellett célom a hatékony tanulási folyamat és tanulási stratégia kialakítása és formálása.
Időtől függően a velem töltött tanulási folyamat nagy vonalakban így épül fel:
Előzetes tudásfeltárás: Erre azért van szükség, hogy tudjam mi az amit már tudsz és mi az amit még meg kell tanulnod a sikeres érettségi/ cél érdekében. Így időt spórolunk, és a vakfoltokra koncentráltunk.
Új ismeretek elsajátítása: Közösen feldolgozzuk az új anyagokat, és együtt megértjük az ok-okozatokat. Ez a folyamat leghosszabb része.
Elmélyítés: Az utolsó órákon a már megtanult elméletet mélyítjük el különböző feladatokon keresztül.
Rugalmas vagyok, akár hétvégén is tanulhatunk együtt! Tanítási tapasztalattal rendelkezem. Korrepetáltam 4.-től egészen középiskolás korig. Akár az érettségire is felkészítelek, nem akadály az sem ha emelt érettségiznél az általam tanult tárgyakból!