Anna K.

Anna K.

11 órán belül válaszol az üzenetek 60%-ára
60% 11 ó

Anna K.

Német nyelvoktatás online az alapoktól egészen haladó szintig

Leírás Referenciák

Leírás

Német nyelv alap- illetve középszintű oktatását vállalom. Közel anyanyelvi szinten beszélek németül. Több, mint tíz éve Ausztriában tanulok, már az általános iskolát is ott végeztem el. Idén végeztem a Bécsi Egyetem Táplálkozástudományi karán. Vállalok korrepetálást, felkészítést külföldi munkavállalásra, érettségire való felkészítést, illetve tolmácsolást is. Bármilyen korosztály számára.

Tapasztalatom szerint sokaknak az okoz valódi problémát, hogy ugyan a nyelvtani alapokkal tisztában vannak, éles helyzetben mégsem mernek vagy tudnak megszólalni. Ebben is szívesen segítek és bátorítalak, hogy a beszélgetés természetesen és magától jöjjön.

Az első óra ingyenes.
Várom a jelentkezésed.

Referenciák (4)

Krisztina H.

Krisztina H.

Ellenőrizetlen referencia

A némettudásom fejlesztése céljából kerestem magán tanárt és Annára egy random keresés által bukkantam. Megtetszett a leírása és egyből írtam is neki. Nagyon szimpatikus volt már az elejétől kezdve és mindig mosolygósan teltek az órák. Amit még kiemelnék, hogy nekem az online megoldás abból a szempontból tökéletes volt, hogy meló mellett otthonról kényelmesen tudtam tanulni. Mindenkinek csak ajánlani tudom! Köszönöm, hogy ennyire rugalmas és türelmes voltál velem! <3

Egerszegi Z.

Egerszegi Z.

Ellenőrizetlen referencia

Teljesen meg vagyunk elégedve Annával! Gimnazista lányomnak segített az iskolai elmaradások pótlásában és nemcsak, hogy előbbre jutott, de megszerette a nyelvet. Ami korábban akadályt jelentett, többé már nem okoz gondot. Eszter mindig izgatottan várja a közös órákat. Köszönjük Anna!

Szabó T.

Szabó T.

Ellenőrizetlen referencia

2020 èv vègèn kerültem ki Ausztriába, nagyon kevès nèmet nyelvtudással. A munkavállalás ès a saját közèrzetem szempontjából fontos volt, hogy gyorsan javìtsam a nyelvtudásom. Anna tökèletes tanárnak bizonyult. Az órák mindìg jó hangulatban telnek, de mindemellett nagyon rugalmas ès segìtőkèsz. Számomra külön előny, hogy a tanulmányait Ausztriában vègezezte ès vègzi jelenleg is, hiszen tud segìteni a helyi nyelvjárásban ès mindìg naprakèsz. Őszintèn szólva csak ajánlani tudom mindenkinek, hogy ő segìtsen megszerezni a nèmet nyelvtudást.

Réthey-Prikkel B.

Réthey-Prikkel B.

Ellenőrizetlen referencia

Egy hetem volt nyelvvizsgára felkészülni. Anna profin ráérzett milyen témakkal kell foglalkozni. Proaktív, célorientált és lekiismeretes tanár. Sikerült is a vizsga.Mindenkinek örömmel ajánlom Annát! Benedek.