Róbert B.

Róbert B.

Róbert B.

Német és gazdasági német B1 szinttől

Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Mi a közös Angela Merkelben, Til Schweigerben és Heidi Klumban? Mindhármuk anyanyelve a német, sőt rajtuk kívül mintegy 100 millió emberrel tudsz kommunikálni, ha beszélsz németül!

Kapcsolatom a német nyelvvel egész korán kezdődött, azóta több hullámhegyet és hullámvölgyet éltünk meg együtt. De kifizetődött a sok tanulás, mert középiskolásként 4. helyet értem el a Országos Középiskolai Tanulmányi Versenyen német nyelvből. Majd másfél évig tanultam a Passaui Egyetemen közgazdaságtant, ahol anyanyelvi környezetben fejlesztettem a nyelvtudásomat.
Végül 2021-ben megszereztem az ÖSD Nyelvvizsgaközpont nemzetközileg akkreditált C2-es gazdasági szaknyelvi nyelvvizsgáját.

Jelenleg utolsó évemet töltöm a Corvinus Egyetemen, itt is megtaláltam a számításaimat, és elvégeztem szakmai tárgyakat németül.
Számos felkészítő anyaggal rendelkezek általános és szakmai nyelvből, kedvenc területeim a nyelvtan és a kiejtés. Ha csak a német kiejtésedet szeretnéd fejleszteni, ebben is tudok segíteni! Keress bizalommal, és együtt elérjük a kitűzött célodat!

Óratípusok

Standard óra

3000 Ft / 55 perc

Fotók és bizonyítványok