Péter K.

Péter K.

25 órán belül válaszol az üzenetek 25%-ára
25% 25 ó

Péter K.

Hatékony és közvetlen hangulató kémiaórák

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4300 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4300 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén

Leírás

Üdvözlök minden kémia iránt érdeklődőt!

Legyen szó akár általános iskolai korrepetálásról, a középiskolai szintű ismeretkör bővítéséről, vagy középszintű érettségire felkészítésről, a legjobb helyen jársz.

A releváns fejezeteknél akár kísérlettel is megnézhetjük, működik-e az elméletet:) (pl. redoxi titrálás KMnO4-al).

Közösen, szükség szerint a fontos logikai összefüggésekre alapozva stabil kémiai jártasságot és megértést építünk. Ezután pedig már rutiból fog menni a Pauli-elv vagy akár a különböző kondenzációs reakciók felírása is nitrogénbázisokkal.
Véleményem szerint egy magabiztos kémiai alaptudás rendkívül hasznos és fontos dolog mindenki számára és távolabb is mutat magán tantárgyon, hiszen a minket körülvevő környezetben szinte mindenhez köze van.


2012-ben vegyészmérnökként diplomáztam Veszprémben, 2019-ben pedig okleveles közgazdászként. 33 éves vagyok, szekszárdi születésű, 10 éve már Budapesten élek.
Több, mint 7 éve vagyok az egyik legnagyobb hazai gyógyszercégnél szenior projektmenedzser pozícióban, ezt megelőzően 3,5 évig folyamatmérnökként dolgoztam.

Online Teams-en, Skype-on, és Zoom-on is van lehetőség az órákra, személyesen pedig Budapesten, ritkán akár Szekszárdon is.
Megbeszélés alapján más helyszínre is szívesen megyek a fentiek mellett, ebben az esetben az ár valtozhat.

Ha eljött az idő keressetek nyugodtan, bizalommal, nem tanár vagyok szóval tényleg picit kötetlenebb kémiaórára lehet számítani velem, maximális szakmai felkészültség mellett.

Üdv,
Peti

Óratípusok

Standard óra

4300 Ft / 55 perc