Tamara Angoltanár Z.

Tamara Angoltanár Z.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Ártól 7500 Ft
Új tanulókat fogad

Tamara Angoltanár Z.

Új tanulókat fogad

Tapasztalt, referenciákkal rendelkező, Euroexam nyelvvizsgáztatói végzettségű tanárnő vállal online angoltanítást. Állásinterjúra felkészítés, üzleti nyelv stb.

Ár Ártól 7500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Leírás Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Számlaképes (egyéni vállalkozó vagyok, mindenképpen kapsz majd számlát az órákról), referenciákkal rendelkező, angol-magyar szakon végzett diplomás magántanárnő vállalja online (elsősorban Google Meet, de Skype vagy Zoom is megoldható) szinte bármilyen szinten (a teljesen kezdőktől, újrakezdőktől a felsőfokú nyelvvizsgára vagy emelt szintű érettségire készülőkig) lévő tanítványok nyelvoktatását (korrepetálás, nyelvvizsgára: Euroexam, BME Általános és szakmai, ITK Origo, Cambridge, ECL, Pannon, DExam, LCCI, IELTS, TOEFL, TELC, stb.) és érettségire való felkészítés, stb.

2020. januárjától Euroexam nyelvvizsgáztató vagyok, rendszeresen (minden hónapban) járok vizsgáztatni (online vagy élőben), így tisztában vagyok a jelenlegi elvárásokkal és értékelési szempontokkal.

Ingyenes, kötelezettségektől mentes próbaórát és szintfelmérést biztosítok.

Intenzív felkészítés (heti 3 alkalomtól) is megoldható, ebben az esetben kedvezményt is adok.

A tanítás terén a közel egyéves angliai kinn tartózkodás, a gyakorlótanítás és a közel 15 éves aktív magántanítás és nyelviskolai (vállalati - MOL, BKV, Telekom, Vodafone, Fressnapf, MTVA, Generali, Uniqa, Evosoft, stb. - és lakossági) tanítás során szereztem tapasztalatokat. Az évek során sok tanítványom tett sikeres nyelvvizsgát (mostanában elsősorban Euroexam nyelvvizsgára készítek fel diákokat). Véleményem szerint bárki le tud vizsgázni első alkalommal is, minden az elhatározáson múlik. Én csak abban az esetben segíthetek, ha ez az elhatározás (motiváció és kitartás a készülésre a vizsga napjáig) már megvan.

Az órákat természetesen a Te igényeid szerint alakítom, alakítjuk majd ki. Az órákhoz szükséges összes anyagot (pl.: könyvek, munkafüzetek, hanganyagok, stb.) ingyenesen biztosítani tudom, semmit nem kell megvenned, ha hozzám szeretnél járni. A felsorolt összes nyelvvizsgához rendelkezem felkészítő anyaggal. Ha nem nyelvvizsgára készülsz, hanem más célt tűztél ki magad elé (pl. szakmai angol fejlesztése vagy állásinterjúra felkészülés), akkor sem kell tananyagot vásárolnod.

Az angolórákon különösen nagy hangsúlyt fektetek a valós életben használt angol tanítására, a beszédértési és kommunikációs készségek fejlesztésére, amelyek lehetővé teszik a mindennapi életben való tájékozódást. Az órák nem a házi feladat ellenőrzésével vagy mechanikusan elvégezhető gyakorlófeladatok végzésével fognak eltelni. A magyar nyelvet középhaladó (B1) szinttől fölfele csak a legszükségesebb helyzetben használjuk.

Beszédcentrikus óráim minimális órai készüléssel is hatékonyak. Nem mindenkinek van lehetőségre óráról órára készülni, házi feladatot írni, szavakat tanulni, így ezt is figyelembe veszem az órák megtartásakor. Ha diákként több időt tudsz szánni az órákra való készülésre, azt pl. önállóan elvégezhető feladatokkal és a hozzájuk tartozó megoldókulccsal fogom segíteni.

Kérésre vállalom önéletrajzok, motivációs levelek stb. fordítását is. Állásinterjúra, szakmai vizsgára és külföldi munkavállalásra stb. is szívesen felkészítelek.

Diákjaim írták rólam:

“Az órák nagyon beszédcentrikusak voltak és teljes mértékben az én igényeimhez illeszkedtek. A nyelvtannal bőven voltak nehézségeim korábban, azonban Tamara magyarázatainak és tananyagainak hála sikerült elsajátítani a korábbi hiányosságokat. A beszédkészségem is sokat fejlődött a közös óráknak köszönhetően. Mindig nagyon jó hangulatban, könnyedén teltek, mégis minden alkalommal sok új tudást szereztem. Tamara mindig nagyon kedves és segítőkész volt, öröm volt vele felkészülni a nyelvvizsgámra.” Száva Lilla (aki ugyan nem említi, de elsőre átment a komplex Euroexam B2 vizsgán :))

“Felsőfokú komplex nyelvvizsgára készültem, azonban bőven voltak hiányosságaim, így Tamara segítségével igyekeztem fejleszteni tudásomat. Sokat beszélgettünk, folyamatosan korrigálta a nyelvtani hibáimat, és remek felkészülési anyagokat is kaptam tőle. Ráadásul az órák nagyon jó hangulatban teltek. A nyelvvizsga végül 88%-os átlaggal sikerült, azt hiszem, ez magáért beszél. :)” Tomka Marcell

“Az órák ritmusa és felépítése illeszkedik hozzám. A struktúrája állandó. A kommunikáción van a fő hangsúly, amit a felmerülő nyelvtani elemek körültekintő korrekciója szegélyez. Az állandó témák mellett (munka, magánélet, közeli tervek,stb.) időről időre újabb témaköröket is beemelünk a találkozókba. Tamara türelemmel és nagy körültekintéssel javítgatja az évek alatt felszedett rossz nyelvtani és kiejtésbeli hibáimat. Egy-egy nagyobb nyelvtani anyagnál a következő alkalomra feladatlapok és egyéb segítő anyagok támogatásával mélyítjük a tudásomat. A haladásom látványos, nem hadarok és kapkodok, aminek köszönhetően egyre választékosabban és pontosabban tudom megfogalmazni gondolataimat. Így az órákat hasznosnak és élvezetesnek találom.” Benczédi István

"Nagyon jó olyan tempóban és módszerrel tanulni, amit közösen alakítottunk ki. A beszélgetést sem olyan témákkal gyakoroljuk mint a nyaralás vagy bármelyik tankönyvszagú példa, hanem a mindennapjainkról beszélgetünk, a hírekről. Én nem hittem benne, hogy valaha megtanulok egy új nyelvet, de most már egészen belátható távolságban van." Szabó Mátyás

"Tamara nagyon jó, és motiváló angol tanár. Bebizonyította, hogy egy 50+-os diákot is lehet eredményesen tanítani, és még ebben az életkorban is lehet fejlődni az angol nyelvtanulás terén. Alaposságával, kitartó figyelmével sokat segít abban, hogy egyre jobban, és igényesebben fejezzem ki magam. Felkészült tanár, türelmesen elmagyaráz, és megválaszol minden felmerülő kérdést. Nyelvtani anyagokkal, hasznos cikkekkel segíti az órákat változatosabbá, és még hatékonyabbá tenni. Tamara maximálisan nyitott bármilyen téma feldolgozására. Bátran ajánlom mindenkinek, mert kitűnő választás!" Jenei Zoltán

"Kedves, segítőkész, alkalmazkodó, gyorsan válaszol, rugalmas, órán kívül javítja a házim." Szeibert Katalin

“Kedves Tamara!

Csak egy rövid visszajelzést szeretnék adni, múltkor kicsit belehallgattam az órába. Szerintem jól haladtok, nekem nagyon tetszik, hogy mélyére mész a dolgoknak, ha Zsuzsi nem érti vagy nem biztos benne, akkor nem mentek tovább. Az ismétlésekkel nem lesz felületes a tudása. Az is jó, hogy ugyanaz többféle feladatban, többféle módon előkerül és a nyelv minden szegmensére (hallott szöveg, spelling, magyarra fordítás, stb) van feladat. Volt is idén nyáron pozitív élménye az angollal, merte használni külföldi rokonnal való beszélgetésben.
Köszönöm a lelkiismeretes munkádat.” (Várnai Dóra, Zsuzsi anyukája)

"Tami segített felkészülni a nyelvvizsgámra, ami a diplomám megszerzéséhez kellett, így nagyon szorított az idő, és fontos volt, hogy egyből átmenjek! Megértő volt és rugalmas, a felkészülési idő szűkössége ellenére( 2 hét) annyi órát biztosított számomra amennyire csak szükségem volt, ha kérdésem volt bármikor írhattam neki. A vizsgázáshoz szükséges összes tananyagot szortírozva, rendezetten átküldte nekem, így egy könyvet sem kellett megvennem, nem kellett keresgélnem, mindent oldalszámra pontosan tudtam hol találok, (ezzel is sok időt takarított meg nekem)! Az órákon mindig azokat a feladatokat, szituációkat gyakoroltuk, amiktől a legjobban féltem, minden feladattípust átvettünk, kigyakoroltunk együtt, így végül 80%-al sikerült a vizsgám!" Balogh Hanga

Árak:

6.500 Ft / 45 perc (heti két alkalom esetén 6.000 / óra)
7.500 Ft / 60 perc (heti két alkalom esetén 7.000 / óra)

Két fő esetén:

8.500 Ft / 45 perc
10.000 Ft / 60 perc

A fizetés történhet utólag (az adott óra után, illetve a tárgyhét vagy tárgyhó végén) vagy előre.

Óralemondás: legkésőbb 24 órával az óra előtt. Ha Te mondod le 24 órán belül az órát, akkor az megtartottnak minősül, így ki kell fizetni. Ha én mondom le 24 órán belül az óránkat, akkor a következő órát ingyen tartom meg.

Referenciák (3)

Sipos I.

Sipos I.

Ellenőrizetlen referencia

A Cambridge b2-es nyelvvizsgát szerettem volna letenni s mivel voltak hiányosságaim és nem tudtam hogyan kezdjek hozzá a készüléshez úgy döntöttem keresek egy angoltanárt, ekkor találtam meg Tamarát. Az órái nagyon jól fel vannak építve, mindenben segítőkész és rugalmas. Az órákra való készüléssel könnyedén el lehetett érni azt a szintet amit megcéloztunk. Gördülékenyen ment közöttünk a kommunikáció és a kötelező tananyag mellett jókat beszélgettünk. Én magam sem hittem el, hogy ilyen jól megerősítette a tudásom.

Németh Z.

Németh Z.

Ellenőrizetlen referencia

Középszintű Euroexames nyelvvizsga volt a 2022-es tanév kitűzött célja, és ehhez kerestünk anyukámmal magántanárt. Teljesen véletlen találtuk meg Tamarát, de nagyon örülök, hogy rá esett a választásunk, mert nagyon jószívű, mosolygós, segítőkész és persze lelkes, profi is. Nagyon nagyon sok segítséget és segédanyagot kaptam a vizsgára való felkészüléshez, kaptam sok-sok feladatot, amelyeket mindig átbeszéltünk és leellenőriztünk. Sosincs abból baj, ha nem éppen nincs időm feladatot csinálni, mert akkor vagy megcsináljuk az órán vagy pótlom a következő alkalomra, szóval Tamara ebben is nagyon rugalmas. Az órák nagyon jó hangulatban telnek, sok mindenről beszélgetünk, akár nyelvvizsgatémáról, akár hétköznapi dolgokról, de a beszédem fejlődött a legtöbbet. A B2 nyelvvizsgàmon elsőre átmentem 77,75%-al, szóval bátran merem ajánlani bárkinek aki szeretné fejlesztené az angolját, vagy akár nyelvvizsgát, érettségit szeretne sikeresen elvégezni!! - Németh Zsuzsanna

Zoltán J.

Zoltán J.

Ellenőrizetlen referencia

Tamara nagyon jó, és motiváló angol tanár. Bebizonyította, hogy egy 50+-os diákot is lehet eredményesen tanítani, és még ebben az életkorban is lehet fejlődni az angol nyelvtanulás terén. Alaposságával, kitartó figyelmével sokat segít abban, hogy egyre jobban, és igényesebben fejezzem ki magam. Felkészült tanár, türelmesen elmagyaráz, és megválaszol minden felmerülő kérdést. Nyelvtani anyagokkal, hasznos cikkekkel segíti az órákat változatosabbá, és még hatékonyabbá tenni. Tamara maximálisan nyitott bármilyen téma feldolgozására. Bátran ajánlom mindenkinek, mert kitűnő választás!

Fotók és bizonyítványok