Norbert C.

Norbert C.

8 órán belül válaszol az üzenetek 60%-ára
60% 8 ó
Új tanulókat fogad

Norbert C.

Új tanulókat fogad

Pótvizsgára felkészítés matematikából, fizikából

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Fizika-matematika tanárszakosként korrepetálást, vizsgákra, pótvizsgára való felkészítés vállalok általános iskolai, középiskolai közép, emelt, illetve egyetemi szintű matematikában, fizikában. 5 éves magántanári és két szemeszternyi egyetemi oktatói tapasztalattal rendelkezem. Immár több, mint 30 tanítványom készült fel velem sikeresen matematika érettségi vizsgára, illetve több, mint 15 hallgatót készítettem fel sikeresen zárthelyi dolgozatra/vizsgára matematikai tárgyakból mérnöki, közgazdász, informatikus és egyéb szakokon. Azoknak az általános iskolásoknak a száma, akiket sikeresen felkészítettem központi írásbeli felvételi vizsgára, már szintén 10 felett van.

EGYETEMISTÁKNAK:
Tárgyak, amikben segíteni tudok:
- lineáris algebra
- analízis (határértékszámítás, differenciál- és integrálszámítás, differenciálegyenletek, sorozatok, sorok)
- diszkrét matematika (számelmélet, kombinatorika, gráfelmélet)
- valószínűségszámítás, sztochasztika

KÖZÉPISKOLÁSOKNAK:
Tudok segíteni közép- vagy emelt érettségire való felkészülésben, a középiskolai tananyagon túlmutató (felsőoktatásban elvárt) matematikai és fizikai alapok megszerzésében, tanulmányi versenyekre való felkészítésben (Zrínyi, Kenguru, Arany Dániel , Kömal, és hasonlók), a matematika más területeken (pl. fizika, kémia) való használatának elsajátításában. És ami a legfontosabb, annak megértésében, hogy miért érdemes tanulni, és a mai világban mire lehet/kell használni a matematikát.

Az órák ára általános iskolás és középiskolai középszinten 4000, középiskolai emelt és egyetemi szinten 5000 Ft/60 perc. Egy óránál hosszabb időtartamú tanóra esetén ugyanilyen egységárral, egyenes arányosság szerint számítható ki az óradíj. Pécsen és környékén házhoz tudok menni, illetve online is tartok órákat.

Óratípusok

matematika

4000 Ft / 60 perc