Szabo K.

Szabo K.

5 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 5 ó
Új tanulókat fogad

Szabo K.

Új tanulókat fogad

Parle français avec BINETTE

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  8000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 8000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Bonjour  :)

Tegezodnek ha nem gond :)

Kriszti vagyok, francia tanar sok eves tapasztalattal (2009 ota tanitom eme csodas nyelvet) franciaorszagi elettel, kreativ, energikus eletfelfogassal melyet igyekszek a diakjaim hasznara forditani az oraim soran.

Mivel Covid van meg egyeb nyalanksagok, igy jelenleg csak online tudok tanitani.

(Azt szeretem elore tisztazni, hogy amikor mar rendesen jar valaki orara, az utolso pillanatos oralemondasok a diaknak es a tanarnak is kellemetlenek - mindketten igazitjuk az eletunket egy menetrendhez. Eppen ezert, mivel velem is megesett mar, hogy le kellett mondanom az orat kezdes elott 35 perccel mert behalt a parizsi metro, aki az utolso 24 oraban lemondja az orat, az fizeti a kovetkezot. Igen, ha en, akkor ajandek orat kapsz, ha Te, akkor a kerdesben forgo ora arat illik elrendezni. Nyilvan a =/- 10 perc kesesek nem ebbe a kerdeskorbe tartoznak, de pont ezek elkerulese vegett igyakszem mindig meghagyni a diakoknak, hogy ok mondjak meg, mikor jo Nekik. Halistennek alig akad evi 2-3 utoso pillanatos oralemondas, csak ezt szeretem elore lefixalni)
Legtobbszor adott oran beszeljuk meg, hogy mikor lesz a kovetkezo alkalom.

Az orak lebonyolitasahoz Google Classroom ot hasznalom es wetransfer t, firefox send-et a nagyobb pdf file ok kuldesehez, de ha valaki ezeknek nem baratja, akkor is megoldjuk, mailben .

Nagyon kommunikacio kozpontu vagyok, de mert igenis, jo nyelvtant hasznalni olyan szamomra, mint jo teglabol epiteni a hazat.

Nem veletlenul nem hirdetem magam X vagy Y modszertan hivenek, mert mindenkinek masok az igenyei. Tankonyv kapcsan ugyanez.

Az orak alatt en jegyzetelek, ennek egy nagyon egyszeru oka van : a tanar mindig jobban kiszurja, hogy mi az, ami nem biztos, vagy nem korrekt. Ora utan ezt mindig lefotozom, eljuttatom a diaknak, ha igeny van ra magyar jelentest vagy kiejtest is odairok szivesen:) Sajat tapasztalat, hogy bizony joval tobbre megy ezzel az ember mint diak, mintha sajat maga probalna jegyzetelni beszed/feladatmegoldas  kozben.

A tarifa: 60 percesek az oraim - ami 7500 Ft.

Az anyagiak rendezeset illetoen egyebkent en nem szolok bele, hogy berlet avagy orankenti fizetes, mindenkinek megvannak a sajat anyagi korulmenyei amihez nekem semmi kozom – van olyan diak, aki minden egyes ora utan utalja el annak az arat, van amelyik elotte, van amelyik kettesevel, van amelyik otosevel, tobb olyan van a 10 alkalmas berletet vesz rendszeresen… kinek hogy.

Aki 10 alkalmas berletet vesz, tehat elso ora korul befizet 10 alkalmat egyben (nyilvan atutalassal fizetnek a diakok), az ajandekba kap egy 11. orat.

Ha referenciat szeretnel, szivesen adok, akar tobbet is, a legtobb volt diakommal a mai napig tartjuk a kapcsolatot :)

Es meg egy aprosag: az elso ora 45 perces, szintfelmeros, ismerkedos ora, ingyenes, mindenfele kotelezettsegektol mentes   :)

Es vegul, de nem utolsorban: elnezest az ekezetnelkulisegert, francia kiosztasu billentyuzetem van ezen a laptopon, es leszoktam a magyar ekezetes irasrol, excuse-moi.

Ha barmi kerdesed adodna, nyugodtan irj :)

Óratípusok

French

French personalized lessons

8000 Ft / 60 perc