Riobó A.

Riobó A.

11 órán belül válaszol az üzenetek 60%-ára
60% 11 ó

Riobó A.

Gitárórák online és személyesen, angolul vagy spanyolul , latin-amerikai tanártól, kedvező áron. Spanyol társalgás. clases de guitarra y de conversación español

  • 1 letanított óra
  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5003 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5003 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Andrés Riobó vagyok, chilei gitártanár. A Chilei Universidad de Playa Ancha nevű zeneművészeti egyetemen diplomáztam zenetanár szakon , gitár specializácóval 2007-ben. 13 éve tanítok gyerekektől felnőttekig minden korosztályt, nagyon sok tanítási tapasztalattal rendelkezem, nagyon szeretek tanítani. Az óráim vidámak és személyreszabottak. Popzene, Jazzalapok, Latin zenék és ritmusok (latin folklór, bolerók, rumba, milonga, szamba, bossa nova). Az órákat angolul és spanyolul tartom Budapesten személyesen vagy online, vagy más városokban online ( zoom, skype, facebook messenger, google meet).

Ezenkívül spanyol társalgást, beszélgetős órákat is tartok bármilyen szintű nyelvtudással rendelkező tanulóknak.

Óratípusok

guitar lessons, spanish conversation

5003 Ft / 55 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Eszter K.

Eszter K.

Ellenőrizetlen referencia

Andrés a 13 éves lányomat tanítja gitározni. Nagyon lelkiismeretes, kedves, készséges tanárnak ismertük meg. Szépen haladnak a tanulással, maximálisan elégedettek vagyunk vele. Ráadásul két legyet ütünk egy csapásra, mivel nem csak gitározni tanul a lányom, hanem az angolt is gyakorolja közben :)

Flóra K.

Flóra K.

Ellenőrizetlen referencia

Andres-nél tanulok gitározni , és csak ajánlani tudom! Az órák nagyon jó hangulatúak, és oldottak, és nagyon készségesen magyaráz el bármit , amit nehezemre esik megérteni. Nagyon türelmes és kedves ember, és nagyon sokat tanultam nála a gitározásról, a zenéről, ritmusról, és jó hallgatni ahogy játszik!

Fotók és bizonyítványok