Német nyelv minden szinten - ingyenes próbaórávalBernadett K.

Bernadett K.
Igazolt fiók:
német nyelv - minden szinten
Budapest XVIII. kerület, Budapest XII. kerület
Tanít online / skype-on keresztül is
3000Ft - 5000Ft 60 percért
délelőtt, délután, este, hétvégén
csoportokat is tanít
75% megválaszolt üzenetek
14h a válasz idejének átlagos gyorsasága

Sok éve tanítok német nyelvet és hiszem, hogy a nyelv szerethetősége annak tanítóján is múlik. Vállalok általános nyelvoktatást, korrepetálást, nyelv- és pótvizsgára felkészítést, minden szinten.
Keress bátran akkor is, ha beszédcentrikus órákat szeretnél venni vagy ha épp külföldi munkavégzésre készülsz és szeretnél mindennapi helyzetekben jól alkalmazható szókincsre szert tenni.
Budapesten élek, de szívesen tanítok online formában is. Az első alkalom mindig díj- és további kötelezettségtől mentes, hogy Te is meggyőződhess arról, hogy valóban azt kapod-e, amit szeretnél. Várlak szeretettel.Ajánlások

Ádám K. Ádám K.
0 letanított órák

Betti elképesztő hatékonyan tanít, rövid idő alatt is látványos fejlődést képes előcsalogatni a diákjából. Kezdőknek és haladóknak egyaránt csak ajánlani tudom! - 2021. júl. 14.

Kovács Bernadett Válaszolni:

Köszönöm szépen Ádám :) - 2021. júl. 17.

Anita P. Anita P.
0 letanított órák

Betti nagyon kedves, türelmes és rugalmas. Nagyon jól érthetően magyaráz, ha kell több szemszögből közelíti meg a problémát. Következetes. Nagyon hamar, nagyon jó eredményeket értünk el. Szívből ajánlom, remek tanár. - 2021. júl. 3.

Kovács Bernadett Válaszolni:

Köszönöm szépen Anita a referenciát. :) - 2021. júl. 4.Kapcsolati űrlap