Bernadett K.

Bernadett K.

1 órán belül válaszol az üzenetek 88%-ára
88% 1 ó

Bernadett K.

Német nyelv minden szinten - ingyenes próbaórával - 2021. ÉV VÉGÉIG NEM TUDOK ÚJ DIÁKOT VÁLLALNI

Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák

Leírás

Sok éve tanítok német nyelvet és hiszem, hogy a nyelv szerethetősége annak tanítóján is múlik. Vállalok általános nyelvoktatást, korrepetálást, nyelv- és pótvizsgára felkészítést, minden szinten. Amennyiben gazdasági, pénzügyi vagy egészségügyi szaknyelvi vizsgára készülsz, ezekben is tudok segíteni.
Keress bátran akkor is, ha beszédcentrikus órákat szeretnél venni vagy ha épp külföldi munkavégzésre készülsz és szeretnél mindennapi helyzetekben jól alkalmazható szókincsre szert tenni.
Budapesten élek, de szívesen tanítok online formában.
Jelenléti oktatást a mindenkori járványügyi helyzet függvényében tudok vállalni, egyéni időpont-egyeztetést követően (a hét egyik felében a XII. kerületben, míg másik felében a XVIII. kerületben tartózkodom).
Az első alkalom mindig díj- és további kötelezettségtől mentes, hogy Te is meggyőződhess arról, hogy valóban azt kapod-e, amit szeretnél. Várlak szeretettel.

Referenciák (3)

+ Referenciát írni
Drubits É.

Drubits É.

Ellenőrizetlen referencia

Betti rövid idő alatt erős alapot épített fel nekem ahhoz, hogy Németországban kezdhessek dolgozni. Nagyon hatékony és jó vele együtt dolgozni, tanulni. Nagyon jó szívvel tudom ajánlani!

Tanár válasza:

Köszönöm Évi :)

Ádám K.

Ádám K.

Ellenőrizetlen referencia

Betti elképesztő hatékonyan tanít, rövid idő alatt is látványos fejlődést képes előcsalogatni a diákjából. Kezdőknek és haladóknak egyaránt csak ajánlani tudom!

Tanár válasza:

Köszönöm szépen Ádám :)

Anita P.

Anita P.

Ellenőrizetlen referencia

Betti nagyon kedves, türelmes és rugalmas. Nagyon jól érthetően magyaráz, ha kell több szemszögből közelíti meg a problémát. Következetes. Nagyon hamar, nagyon jó eredményeket értünk el. Szívből ajánlom, remek tanár.

Tanár válasza:

Köszönöm szépen Anita a referenciát. :)