Péter R.

Péter R.

Átlagosan 35 órán belül válaszol
35 ó

Péter R.

Középiskolai felvételire és érettségire való felkészítést vállalok Online vagy Budapesten. Kedvezmények délelőtti vagy heti rendszerességű órák esetén!

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Retkes Péter vagyok, több éve foglalkozom diákok korrepetálásával matematikából, középiskolai felvételire, valamint érettségire való felkészítéssel. Óráim többnyire egyéni foglalkozások, de több éve tanítok felvételi felkészítő csoportokban, hatosztályos- és hagyományos (négyosztályos) középiskolába készülőknek.

Rendszerint jó hangulatban szoktunk dolgozni, ami megkönnyíti a teljesítést a diákok számára. Nem titkolt célom a matekkal kapcsolatos negatív sztereotípiák feloldása, a tanulási folyamat megkedveltetése. Kifejezetten nagy sikereket szoktunk elérni azokkal a diákokkal, akiknek nem tartozik a matek a kedvenc tantárgyai közé, illetve akiknek gyors eredményre és tudásra van szüksége.:)

Szabadidőmben a nevemmel fémjelzett Youtube-csatornámra szoktam feltölteni anyagokat, hogy a - szerintem - legfontosabb gondolatokhoz és tananyagokhoz bárki szabadon hozzáférhessen.

Online oktatást vállalok megfelelő technikai háttérrel felszerelve, illetve megegyezés szerint Budapesten személyesen.
Mindenféle megkeresést örömmel veszek itt, vagy e-mailen keresztül.

Alkalomszerű matekóráim óradíja 4000 ft/55 perc, amennyiben délelőtti időpontról vagy kiszámítható rendszerességű órákról van szó, csupán 3500 ft az 55 perces tanóra.:)

Keress bátran!