G-SZ D.

G-SZ D.

12 órán belül válaszol az üzenetek 80%-ára
80% 12 ó
Új tanulókat fogad

G-SZ D.

Új tanulókat fogad

Angol,német beszédkészség fejlesztés,érettségi,nyelvvizsga,felvételi és IB felkészítés megfizethető áron

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Szia Dórinak hívnak 21 éves vagyok.
Az oldalnak köszönhetően 2 éves angol és német nyelvtanítási tapasztalattal rendelkezem .

Német:Gimáziumban német kéttannyelvűben tanultam a harmadik kerületben így gyakorlott vagyok a kéttannyelvű rendszerben. Nulladik osztályban kezdtem és 3 és fél év alatt tettem le a Goethe C1-et. Jelenleg német nyelven tanulok pszichológiát Ausztriában,Klagenfurtban így a mindennapjaimban leginkább ezen a nyelven kommunikálok.

Angol:Óvodában kezdtem angolul tanulni majd kéttannyelvű angol általánosba jártam a harmadik kerületben és az IB nemzetközi diploma programban szereztem meg nemzetközi érettségimet,ahol miden tantárgyamat angolul tanultam. Ez a nyelv volt mindig is a szenvedélyem,mintha az anyanyelvem lenne.Egy amerikai communitynek vagyok része így a kúltúrát és a mindennapi nyelvet is jól ismerem.

Felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem mind a két nyelvből . Dolgoztam már óvodában,segítettem általános iskolai és középiskolai táborokban és széles korcsoportokat tanítok jelenleg (13-felnőttekig).Mindig is szerettem korrepetálni az osztálytársaimat és mivel én is sok nyelv óran vagyok túl eltanultam,hogy mik a leghatékonyabb módszerek a nyelvoktatáshoz.Minnél játékosabbra ,érdekesebbre és legfőképpen modernre próbálom tervezni az órákat sorozat részletekkel,dixit kártyákkal és nyelvtani gyakorlókkal. Leginkább az adott nyelven beszélek az órán,a hatékony tanuláshoz fel szoktam mérni a diákjaim tanulási stílusát(auditív,vizuális),hogy hogyan tudnak a leghatékonyabban információt megjegyezni.

Nyelvvizsga,érettségire való felkészíést vállalok angolul és németül valamint IB felkészítést online és Ausztriában,Klagenfurtban.

Óratípusok

Standard óra

5500 Ft / 60 perc