Fanni L.

Fanni L.

6 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 6 ó
Új tanulókat fogad

Fanni L.

Új tanulókat fogad

Hatékony angol és biológia tanulás

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  6000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 6000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák Fényképek & Tanúsítványok

Leírás

Litter Fanni vagyok, angol-biológia szakos mesterdiplomás tanár. A diákjaim kivétel nélkül jól teljesítettek mind nyelvvizsgán, mind érettségin. Az angol és a biológia óráimat is személyre szabottan tervezem meg, egyéni igények szerint. Az órák gyakorlatiasak, diák központúak és jó hangulatban telnek. Lehetőség van egyéni és csoportos órákra is, online formában. Az évek során sikerült online is egy interaktív és számos modern eszköz használatát elsajátítanom, hogy minél személyesebbek lehessenek így is az óráim.
- Angolból közép- és emelt szintű nyelvvizsgára, felvételire, érettségire való felkészítést, szaknyelv fejlesztést és üzleti-,gazdasági-,és idegenforgalmi nyelvvizsga felkészítést, illetve angol nyelvű interjúra való felkészítést vállalok.
- Biológiából közép és emelt érettségire való felkészítést vállalok. Emellett pedig biológiából készítek fel angol nyelven felvételire és orvosi egyetemre lelkes diákokat.
Az óráimat a diákjaim leginkább a "pörgős", "vidám" és "hatékony" szavakkal szokták jellemezni. Ha szeretnél egy jó hangulatú órán, modern tantási módszerekkel, kellemes környezetben tanulni, szeretnél mindent megtenni az továbbtanulásért, a fejlődésért és az álmaid megvalósításáért akkor ne habozz tovább és keress bizalommal!

Óratípusok

Angol

6000 Ft / 60 perc

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Borbély S.

Borbély S.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyságrendileg két évet jártam a Fannihoz az elején még inkább az iskolai tananyagot vettük és sokat beszéltünk azért, hogy órán is jobban menjen. Mivel nekem inkább a nyelvtannal voltak problémáim ezért temérdek feladatot oldottunk meg együtt és mindig segített ott ahol éppen elakadtam. Aztán a sulis év vége előtt fél évvel belém csapott a villám, hogy le szeretném tenni a nyelvvizsgát és szerencsére az órák hatékonysága miatt ez nem is okozott gondot. 11. év végére ECL C1-es szintű nyelvvizsgát sikerült leraknom, és az érettségit is teljesítettem, előrehozott formában. Mindig a saját igényeimhez alakította az órákat, volt alkalmam saját korcsoportomon belül beszélgetőpartnerrel közös órán is részt vennem amely sokat segített. Összességében az órák mindig jó hangulatban teltek és effektívek is voltak.

Pothorszki D.

Pothorszki D.

Ellenőrizetlen referencia

Körülbelül másfél évet tanultam Fanninál és csupa pozitív emlékem van. Vidámak voltak az órák, mertem kérdezni, pedig nekem előtte ez nem volt az erősségem. Volt hogy óra után eltrécstünk más témákról. Én ECL rendszerben tettem nyelvvizsgát, így jópár tételt át kellett néznünk, mindegyiken szépen áthaladtunk. A szóbeli előtt tanulótársat is szervezett nekem, úgyhogy könnyebben ment a gyakorlás. Emlékszem, hogy a vizsga előtti napon még tartottunk egy utolsó bátorító telefonhívást. Idén áprilisban sikerült a C1 szintű vizsgám.

Fotók és bizonyítványok