Liza S.

Liza S.

3 órán belül válaszol az üzenetek 43%-ára
43% 3 ó

Liza S.

Matematika és Francia oktatás

Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este

Leírás

Jelenleg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem gazdálkodás és menedzsment szakára járok. 2020-ban érettségiztem egy francia kéttannyelvű osztályban, ahol emelt szinten tanultam a francia nyelvet, valamint a matematika, biológia, történelem tárgyakat is franciául. Emelt szinten érettségiztem, 92%-ot értem el, így bátran ajánlom magam középiskolásoknak, érettségizőknek.
Matematika tantárgyból is vállalok korrepetálást általános iskolásoknak. Középszintű érettségim 96%-os lett, amit francia nyelven írtam.

🎲 Matematika
- Általános iskolásoknak, felvételi felkészítő

Úgy gondolom, manapság az iskolákban nem jut elég figyelem egy-egy diákra, nincs elég idő elmélyíteni a tudást. A matematikánál pedig nagyon fontos, hogy ne csak értsük, hanem tudjuk is az anyagot. Ehhez sokat kell gyakorolni. Én ebben nyújtok segítséget a tanulóimnak, hogy megértsék és tudják is alkalmazni a tanultakat.


- 3000 Ft / 60 perc

🇫🇷 Francia nyelv

- Általános iskolásoknak, Középiskolásoknak, Érettségire készülőknek

Mint a bemutatkozóban is említettem, francia kéttannyelvű osztályban tanultam. 5 évig emelt szinten, magas óraszámban tanultam a nyelvet. Így igen csak nagy tudást szereztem.
Tanulóimnak többféleképpen is tudok segíteni, akár a nyelvtanban, szókincsben és bármiben amiben úgy érzik nem elég biztosak. Bátran fordulhatnak hozzám bármilyen kérdéssel, így tudjuk a legtöbbet kihozni az órákból. ( Nincs rossz kérdés! )

- 3500 Ft / 60 perc


Fotók és bizonyítványok