Loránd H.

Loránd H.

Responds within 14 hrs, to 80% of messages
80% 14 ó
Ártól 4000 Ft
Új tanulókat fogad

Loránd H.

Új tanulókat fogad

Informatika érettségi felkészítés közép- és emelt szinten! | + Programozás oktatás ⌨

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Kapcsolati űrlap

Leírás

Szia! Most végeztem a Budapesti Műszaki Egyetemen, mint mérnök informatikus. Szívesen segítek kockafej dolgokban, informatika érettségi felkészítésben, közép- és emelt szinten is egyaránt. Több éve vagyok óraadó tanár két budapesti gimnáziumban, így tudom mik az anyag fontos és érdekes részei. 🙂

Fordulhatsz hozzám Excel, Access és egyéb Office termékek kapcsán, az érettségi felkészítés szakterületem - illetve nagyon szeretem a programozást. Segítségemmel kalandozhatsz ebben a világban is. Python, C, C# és bármilyen érettségis programnyelvben vagy webfejlesztésben tudok segíteni. A tanóráim után mindig megkapod a tudnivalókat összefoglaló jegyzet formájában is. ⌨️

Több száz diák és pár OKTV győztes is kikerült az évek során a kezeim közül - most már az online térben is vállalok órákat. Teljesen kezdőtől a haladó szintig bárki jelentkezhet! Az órákat online tartom, valamilyen videós csevegőalkalmazáson keresztül (egymás képernyőjét látjuk). AZ ELSŐ ÓRA INGYENES :)

Referenciák (4)

Török K.

Török K.

Ellenőrizetlen referencia

12. évfolyam elején kezdtem el órákat venni Lórándnál az emelt informatika érettségire való felkészülés miatt, és minden téren tökéletesen felkészített. Az órák, annak ellenére, hogy többször is 1,5-2 órán túlnyúltak, egyáltalán nem voltak unalmasak, és végig produktívan töltöttük el az időt. Ha kellett, Lóránd többször is elmagyarázott mindent, végig nyugodt volt, még akkor is, ha másodszorra, sem értettem, hogy miről van szó. Nagyon kedves és jó fej, mindig vidám hangulatban teltek az órák. Az általa készített jegyzetek személyre szabottak, mindenki azt kapja, amire szüksége van. Csak ajánlani tudom mindazoknak, akik komolyan szeretnék venni az érettségit.

Phuong Anh T.

Phuong Anh T.

Ellenőrizetlen referencia

A nulláról kezdtem és emelt szintű érettségire készített fel engem, elég kevés időn belül. Amit kiemelhetek az az hogy, mindig felkészülten jött órákra és jőpofa feladatokat hozott, nem csak az unalmas sablon feladatok:). Nagyon türelmes, és ha kell újra és újra elmagyárazza. Nem csak az irásbelire készített fel, hanem a szóbelire is. A tanulás sebessége számomra megfelelő volt, de mindig kérdezte. hogy túl gyors vagy érthető-e. Nagyon jófej és kitartó! Mindenképp ajánlom Lórándot tanárodnak!:)

Hegedűs L.

Hegedűs L.

Ellenőrizetlen referencia

Középszintű érettségire készített fel Loránd fénysebességgel. Mindenkinek csak ajánlani tudom, nagyon türelmes, teljes mértékben érthetően magyaráz és emellett kedves. Mindig kaptam plusz jegyzetet is segítségként.

Eni S.

Eni S.

Ellenőrizetlen referencia

Python programozást tanulok Lorándtól. Loránd mindig végtelenül felkészült, türelmes, és empatikus. A tananyagot személyre szabja, és nagyon érthetően magyaráz. Rengeteget fejlődtem neki köszönhetően. Csak ajánlani tudom a munkáját mindenkinek!!

Fotók és bizonyítványok