Cintia F.

Cintia F.

3 órán belül válaszol az üzenetek 38%-ára
38% 3 ó

Cintia F.

Angol nyelv és biológia tanítása

Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Fiatal, lelkes és motiváló tanárként szívesen vállalom diákok tanítását angol nyelvből és biológiából.

Diplomámat 2021 júniusában szereztem meg angol-biológia tanárként az ELTE-n. A tanítás azonban már évek óta jelen van életemben, hiszen 2017 óta folyamatosan tanítok angol nyelvet és biológiát egyaránt. Számos korosztályban kipróbáltam már magamat; kezdetben felnőtteknek tanítottam szakmai angol nyelvet, majd egy gyermek-nyelviskolában helyezkedtem el, ahol élményszerű módon tanítunk angol nyelvet évközben és nyári táborok keretein belül. Emellett számos egyetemi projektben is részt vettem, amelyek során középiskolás diákoknak tanítottam angolt és biológiát.

Jelenleg egy belvárosi gimnáziumban, illetve a korábban említett gyermek-nyelviskolában tanítok.

Tanítási filozófiámban rendkívül fontos az élményszerű, kommunikáción alapuló angoltanulás, illetve a nyelvek megszerettetése a diákjaimmal. A biológiát legalább ennyire jelentősnek tartom, törekszem arra, hogy a diákok minél inkább megértsék és megszeressék a tantárgyat, illetve bonyolultabb feladatokat, problémákat is képesek legyenek értelmezni.

Szívesen vállalom általános és középiskolás diákok nyelvvizsgára és érettségire való felkészítését, illetve korrepetálását.