Tamás K.

Tamás K.

1 órán belül válaszol az üzenetek 86%-ára
86% 1 ó
Új tanulókat fogad

Tamás K.

Új tanulókat fogad

Angolozz Tomival!

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  4000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 4000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Nem mersz megszólalni? Gondot okoz az angol házi, állásra jelentkeznél vagy nyelvvizsgáznál? Kommunikáció-központú órákon vennél részt, ahol a száraz nyelvtan helyett a ténylegesen használt nyelvet sajátíthatod el közvetlen, baráti légkörben, rugalmas időbeosztással egyéni igényedire és képességeidre szabva munka vagy iskola mellett?

Én óvodában kezdtem angolt tanulni még 1990 körül, azután általános iskolában, középiskolában és egyetemen megannyi tanárt éltünk túl, akik mind más erősségekkel bírtak, nagyszerű emberek voltak, de sajnos a rendszer részei, ahol az egyénre, a tényleges kommunikációra való tréningre nem sok idő és energia jutott, így aztán hiába volt 16 évesen középfokúnk, még pár évvel később sem tudtunk épkézláb választ adni a Pesten minket megszólító turistáknak. A hatékony kommunikációt, a magabiztos nyelvhasználatot az adott nyelv országában lehet a legjobban megtanulni, ám a legtöbb embernek nincs lehetősége évekre kiköltözni. Én az angol nyelv mindennapi fordulatait, annak tényleges használatát, az azt anyanyelven beszélők gondolkodásmódját hoztam haza, hogy itthon adhassam tovább.

Tanulj nálam online, és szabadulj meg a frusztrációtól, ami eddig a nyelvtanulással járt! 20+ év tapasztalat óvodától az egyetemig, Angliában a legkülönfélébb angol anyanyelvű népcsoportok között élve és dolgozva szerzett ismeretekkel, az alaposság, türelem és hatékonyság jegyében. Ha nem járok erre, a 0630/6042120-as számon vagyok elérhető!

Óratípusok

Standard óra

4000 Ft / 55 perc

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Dénes K.

Dénes K.

Ellenőrizetlen referencia

Lassan másfél éve vannak óráim Tamással, és e mellett a lányaimat is tanítja, heti rendszerességgel. Nekem munkám miatt volt szükségem beszélgető partnerre, hogy a szakmai nyelv mellett a smalltalk-ban is nagyobb gyakorlatom legyen. A kisebbik lányomnak a felsős évfolyamon megérkező nyelvi óra mellé kellett egy kis rásegítés, kamasz lányomat pedig a középiskolai nyelvaszakos osztályba kerüléshez segítette hozzá. Külön jó, hogy az Angliában töltött évei miatt nem csak a nyelvkönyvekben található megszokott passzusokkal tud szolgálni, hanem valós képet is kaphatunk a londoni létről. Így az órák még érdekesebbek. Jó szívvel ajánlom!

Tanár válasza:

Köszönöm a kedves szavakat :)