Tamás K.

Tamás K.

Responds within 9 hrs, to 100% of messages
100% 9 ó
Ártól 3500 Ft
Új tanulókat fogad

Tamás K.

Új tanulókat fogad

Angolozz Tomival!

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt
Korrepetálási tantárgyak:

Kapcsolati űrlap

Leírás

Nem mersz megszólalni? Gondot okoz az angol házi, állásra jelentkeznél vagy nyelvvizsgáznál? Kommunikáció-központú órákon vennél részt, ahol a száraz nyelvtan helyett a ténylegesen használt nyelvet sajátíthatod el közvetlen, baráti légkörben egyéni igényedire és képességeidre szabva munka vagy iskola mellett?

Tanulj nálam online, és szabadulj meg a frusztrációtól, ami eddig a nyelvtanulással járt! 20+ év tapasztalat óvodától az egyetemig, Angliában a legkülönfélébb angol anyanyelvű népcsoportok között élve és dolgozva szerzett ismeretekkel, az alaposság, türelem és hatékonyság jegyében.

Referenciák (1)

Dénes K.

Dénes K.

Ellenőrizetlen referencia

Lassan másfél éve vannak óráim Tamással, és e mellett a lányaimat is tanítja, heti rendszerességgel. Nekem munkám miatt volt szükségem beszélgető partnerre, hogy a szakmai nyelv mellett a smalltalk-ban is nagyobb gyakorlatom legyen. A kisebbik lányomnak a felsős évfolyamon megérkező nyelvi óra mellé kellett egy kis rásegítés, kamasz lányomat pedig a középiskolai nyelvaszakos osztályba kerüléshez segítette hozzá. Külön jó, hogy az Angliában töltött évei miatt nem csak a nyelvkönyvekben található megszokott passzusokkal tud szolgálni, hanem valós képet is kaphatunk a londoni létről. Így az órák még érdekesebbek. Jó szívvel ajánlom!

Tanár válasza:

Köszönöm a kedves szavakat :)