Cornelius K.

Cornelius K.

4 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 4 ó
Új tanulókat fogad

Cornelius K.

Új tanulókat fogad

Spanyol tanítás egészen az alapoktól

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Leírás Referenciák

Leírás

Helló, Domán Kornél Cornelius vagyok, több mint 12 évet töltöttem spanyol nyelvterületen - Spanyolországban és Kolumbiában - és dolgoztam. Ennek köszönhetően egy nagyon aktiv, beszédközpontú nyelvtudást tudok átadni.

Igénytől függően kezdő szintről is indulhatunk.
Ha komolyabb szinten állsz és speciális felkészitésre van szükséged, - pl.: állásinterjú - esetén is nyugodtan fordulhatsz hozzám bizalommal.

Referenciák (6)

Dányi E.

Dányi E.

Ellenőrizetlen referencia

9 hónapja tanulok Kornélnál spanyolul, az órák mindig jó hangulatban telnek és valóban beszédközpontúak. Sokat köszönhetek neki a sikeres angolnyelvű állásinterjúmért is, ami előtt a közös gyakorláson túl - tapasztalatait megosztva - hasznos tippeket is kaptam tőle a meggyőző kommunikáció eléréséhez.

Török Á.

Török Á.

Ellenőrizetlen referencia

Kezdőként már több, mint egy hónapja tanulok Kornéltól. Nagyon aktív, beszédcentrikus órákat tart. Gyors tempóban lehet fejlödni, és a számonkérésről sem felejtkezik meg. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki tanulni szeretne:)

Tanár válasza:

Köszönöm szépen Ádám!!

Judit H.

Judit H.

Ellenőrizetlen referencia

4 hónapja tanulok Kornéltól. Alapoktól indultunk, harmadik idegennyelvem. Célom egy jó társalgási szint elérése. Maximálisan elégedett vagyok. Ajánlom mindenkinek, aki a klasszikusan felépített tananyagot a fiatalosan kiegészített tartalommal kívánja elsajátítani. Az órákon nagy hangsúly kap a kommunikáció, A hanganyagok a mindennapi életből merített helyzeteket dolgoznak fel. Feladat megoldásoknál a "rávezetés" nem a "szájbarágás" technikáját alkalmazza.

Kata V.

Kata V.

Ellenőrizetlen referencia

Már egy hónapja tanulok Kornéllal, és azóta sokkal magabiztosabb vagyok a beszédben. Jó hangulatú, pörgős órákat tart és sok motivációt ad a nyelvtanuláshoz! Mindenkinek szívből ajánlom :)

Ádám G.

Ádám G.

Ellenőrizetlen referencia

Kezdőként kerültem Kornélhoz, két hónapja dolgozunk együtt . Jól felépített óráival gyorsan fejlődöm. Rugalmasan szervezett, jó hangulatú óráin kellemesen érzem magam az általam választott korai időpontok ellenére is. Jó Vele tanulni, ajánlom mindenkinek!