Cornelius K.

Cornelius K.

4 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 4 ó
Új tanulókat fogad

Cornelius K.

Új tanulókat fogad

Spanyol tanítás egészen az alapoktól

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Leírás Referenciák

Leírás

Helló, Domán Kornél Cornelius vagyok, több mint 12 évet töltöttem spanyol nyelvterületen - Spanyolországban és Kolumbiában - és dolgoztam. Ennek köszönhetően egy nagyon aktiv, beszédközpontú nyelvtudást tudok átadni.

Igénytől függően kezdő szintről is indulhatunk.
Ha komolyabb szinten állsz és speciális felkészitésre van szükséged, - pl.: állásinterjú - esetén is nyugodtan fordulhatsz hozzám bizalommal.

Referenciák (5)

Török Á.

Török Á.

Ellenőrizetlen referencia

Kezdőként már több, mint egy hónapja tanulok Kornéltól. Nagyon aktív, beszédcentrikus órákat tart. Gyors tempóban lehet fejlödni, és a számonkérésről sem felejtkezik meg. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki tanulni szeretne:)

Tanár válasza:

Köszönöm szépen Ádám!!

Judit H.

Judit H.

Ellenőrizetlen referencia

4 hónapja tanulok Kornéltól. Alapoktól indultunk, harmadik idegennyelvem. Célom egy jó társalgási szint elérése. Maximálisan elégedett vagyok. Ajánlom mindenkinek, aki a klasszikusan felépített tananyagot a fiatalosan kiegészített tartalommal kívánja elsajátítani. Az órákon nagy hangsúly kap a kommunikáció, A hanganyagok a mindennapi életből merített helyzeteket dolgoznak fel. Feladat megoldásoknál a "rávezetés" nem a "szájbarágás" technikáját alkalmazza.

Kata V.

Kata V.

Ellenőrizetlen referencia

Már egy hónapja tanulok Kornéllal, és azóta sokkal magabiztosabb vagyok a beszédben. Jó hangulatú, pörgős órákat tart és sok motivációt ad a nyelvtanuláshoz! Mindenkinek szívből ajánlom :)

Ádám G.

Ádám G.

Ellenőrizetlen referencia

Kezdőként kerültem Kornélhoz, két hónapja dolgozunk együtt . Jól felépített óráival gyorsan fejlődöm. Rugalmasan szervezett, jó hangulatú óráin kellemesen érzem magam az általam választott korai időpontok ellenére is. Jó Vele tanulni, ajánlom mindenkinek!

Lili R.

Lili R.

Ellenőrizetlen referencia

Sok tanulás, gyors fejlődési lehetőség egy nagyon izgalmas, lendületes, dinamikus, friss, fiatalos energiákkal teli és humoros hangulatú órák keretében. Csak ajánlani tudom!