Cornelius K.

Cornelius K.

9 órán belül válaszol az üzenetek 90%-ára
90% 9 ó
Új tanulókat fogad

Cornelius K.

Új tanulókat fogad

Spanyol tanítás egészen az alapoktól

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  7000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Ár Ártól 7000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, hétvégén
Leírás Óratípusok Referenciák

Leírás

Hello, I am Cornelius Domán Kornél Cornelius, I have spent more than 12 years working and living in the Spanish-speaking world - in Spain and Colombia. Thanks to this, I can give you a very active, conversation-oriented knowledge of the language.

Depending on your needs, we can start from beginner level.
If you are at a more advanced level and need special preparation - for example: job interview - you can also contact me.

Óratípusok

Español

Español

7000 Ft / 55 perc

Referenciák (7)

+ Referenciát írni
Anita C.

Anita C.

Ellenőrizetlen referencia

1 hónapja tanulok Kornéllal, teljesen kezdő szintről indultunk és nagyon gyorsan fejlődöm, az órái hatékonyak. Olyan tanárt kerestem, aki élt Spanyolországban, ismeri a helyi szóhasználatot, nem csak könyvekből tanult. Mivel kiköltöztem Spanyolországba, célom a nyelv gyors kommunikációképes elsajátítása és ehhez tökéletes tanár Kornél.

Dányi E.

Dányi E.

Ellenőrizetlen referencia

9 hónapja tanulok Kornélnál spanyolul, az órák mindig jó hangulatban telnek és valóban beszédközpontúak. Sokat köszönhetek neki a sikeres angolnyelvű állásinterjúmért is, ami előtt a közös gyakorláson túl - tapasztalatait megosztva - hasznos tippeket is kaptam tőle a meggyőző kommunikáció eléréséhez.

Török Á.

Török Á.

Ellenőrizetlen referencia

Kezdőként már több, mint egy hónapja tanulok Kornéltól. Nagyon aktív, beszédcentrikus órákat tart. Gyors tempóban lehet fejlödni, és a számonkérésről sem felejtkezik meg. Nagyon ajánlom mindenkinek, aki tanulni szeretne:)

Tanár válasza:

Köszönöm szépen Ádám!!

Judit H.

Judit H.

Ellenőrizetlen referencia

4 hónapja tanulok Kornéltól. Alapoktól indultunk, harmadik idegennyelvem. Célom egy jó társalgási szint elérése. Maximálisan elégedett vagyok. Ajánlom mindenkinek, aki a klasszikusan felépített tananyagot a fiatalosan kiegészített tartalommal kívánja elsajátítani. Az órákon nagy hangsúly kap a kommunikáció, A hanganyagok a mindennapi életből merített helyzeteket dolgoznak fel. Feladat megoldásoknál a "rávezetés" nem a "szájbarágás" technikáját alkalmazza.

Kata V.

Kata V.

Ellenőrizetlen referencia

Már egy hónapja tanulok Kornéllal, és azóta sokkal magabiztosabb vagyok a beszédben. Jó hangulatú, pörgős órákat tart és sok motivációt ad a nyelvtanuláshoz! Mindenkinek szívből ajánlom :)