Zsófi B.

Zsófi B.

Responds on average within 11 hrs
11 ó
Ártól 3000 Ft

Zsófi B.

Nyelvek, humán tantárgyak érthetően és szerethetően

  • 21 letanított órák
  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este

Kapcsolati űrlap

Ez a tanár inaktív

Ez a tanár egy ideje nem volt aktív. Találj egy másik oktatót, aki nagyobb valószínűséggel válaszol a korrepetálási kérésedre.

További tanár keresése

Leírás

Sziasztok! :)
Tavaly végeztem az Alternatív Közgazdasági Gimnáziumban, és idén kezdtem az első évemet a Dublini Trinity College-ban Angol Irodalom és Dráma szakon.

Elsősorban humán tantárgyakból és angolból vállalok korrepetálást vagy tehetséggondozást bármilyen korosztály számára. Van két kisebb testvérem (10. és 8. osztályosok), akikkel rendszeresen szoktam együtt tanulni, illetve több éven keresztül korrepetáltam hátrányos helyzetű alsós gyerekeket.

Érettségiző diákokkal is van tapasztalatom, eddig középszinten készítettem fel diákokat érettségire, de emelt szinten is szívesen vállalok felkészítést, mivel én magam magyarból és töriből is emelt szintű érettségit tettem.

Angolból C1-es szintű IELTS nyelvvizsgával rendelkezem, így erre a nyelvvizsgára vagy emelt szintű érettségire is szívesen vállalok felkészítést:)

Azért szeretnék tanítani, mert ahogy a mondás is tartja, azt tanuljuk meg csak igazán, amit másoknak megtanítunk. Illetve tudom, hogy sokak számára nem szerethető, túl sok, vagy épp érthetetlen akár a töri, akár az irodalom, és szeretnék egy olyan perspektívát adni ezekről a tantárgyakról, amivel könnyebben átláthatóvá vállnak, vagy éppen egy jó érettségit szerezhettek bármilyen szinten:)

Elsősorban online tudok órákat vállalni (ezzel kapcsolatban eléggé rugalmas vagyok, akár, ha csak egy-egy téma nem megy, vagy épp csak egy tételt szeretnél átnézni, azzal is simán megkereshetsz), de ha esetleg valakinek épp magyar tanításra lenne szüksége valahol Dublinban, akkor élőben is tudok órákat vállalni!

Referenciák (2)

Bali B.

Bali B.

Ellenőrizetlen referencia

Nekem az irodalom nem a szívem csücske, viszont Zsófi képes lényegretörően és egyszerűen lebontani bármely témát, így az átláthatatlan katyvaszból huszárvágással rendszert tud teremteni. Zsófi rendkívül lelkes és szereti, amit csinál, bárkinek tudnám ajánlani.

Toth A.

Toth A.

Ellenőrizetlen referencia

Zsófi a legjob tanár, akit találhatsz magyarral vagy törivel kapcsolatban. Nekem mindkét tantárgyban ő segített az érettségire való felkészülésben. Nagyon nagy tudása van, amit érthetően és érdekesen tud átadni. Nekem sokszor elkalandozott a figyelmem a sulis órákon, de amikor tőle tanultam, mindig könnyű volt figyelni és inkább hasonlított a tanulás egy érdekes beszélgetésre, mint sem száraz tananyagra. Szerintem nagyon sokat számít a tanulásnál a tanár hozzáállása és tantárgy iránti szeretete. Zsófi az a típus, aki miközben tanít, érezni lehet mennyi szereti, azt amiről beszél és milyen mélyen átfogó tudása is van róla. A magyarázatai, példái sokszor személyre szabottak, és ezáltal könnyebben befogadhatóak. Zsófi miatt sikerült az 5-ös érettségi tennem mindkét tantárgyból, de, ami még fontosabb, hogy meg is szerettem nála a törit és a magyart, és egy átfogó tudást kaptam, amit később is tudok kamatoztatni. Mindenkinek csak ajánlani tudom!