Kristóf N.

Kristóf N.

1 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 1 ó
Új tanulókat fogad

Kristóf N.

Új tanulókat fogad

Angol beszédkészség javítás gyerekek és kezdő felnőttek számára + középszintű informatika érettségire való felkészítés

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3750 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3750 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén

Leírás

Főként az angol beszédkészség és szókincs fejlesztésével foglalkozom egyaránt felnőttek és gyerekek számára.

Felnőtteknél használt módszerem elsődleges célja, hogy magabiztosan és folyékonyan tudj megszólalni angolul megfelelő szókinccsel bármilyen témában.

Ezt beszédközpontú óráim és adott témához kapcsolódó szógyűjteményem segíti, ami tanulóim visszajelzése szerint nagy mértékben megkönnyíti a folyékonyan angol beszéd elérését.

A kisebb gyerekek számára, pedig a biztos angol alaptudás megteremtése a cél, amit nyári gyerektáborokban is alkalmazott játékos módszereim segítségével érek el.

Úgy gondolom számukra az iskolai menetrend szerinti haladás rettentően lelassítja a fejlődés tempóját, mellesleg nem hoz maradandó tudást, mivel a gyerekek számára ez a tanulási forma rendkívűl unalmas, azonban az iskolai korrepetálást is vállalok amennyiben erre van igény.

Oktatásom minőségét és angol nyelvtudásomat az elégedett diákjaim és a Cambridge C1 Advanced English Exam-en elért 92%-os eredményem bizonyítja.


Közép és emelt szintű informatika érettségimre való felkészülés során megértettem, hogy mekkora szerepe is van egy jó tanárnak, ami nekem az iskolában nem adatott meg, így sokkal több időmbe telt felkészülnöm, mint barátaimnak, akik más iskolába vagy külön tanárhoz is jártak.
Ezért átérzem a most érettségizők helyzetét és szeretnék azokon segíteni, akik nem kaptam jó tanárt az iskolában, mint én vagy csak korrepetálásra lenne szükségük.

Friss emelt informatika érettségim miatt úgy érzem tényleg naprakész és kompetens vagyok a könnyebb közép szintere való felkészítésre, amire való felkészülést is érdemes minél hamarabb elkezdeni.

Sok szeretettel várlak téged vagy gyermeked az órámon,

Nagy Kristóf 

Óratípusok

Standard óra

3750 Ft / 55 perc