Lejla M.

Lejla M.

7 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 7 ó

Lejla M.

Profi török oktatás

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák

Leírás

Szia, Mercan Lejla vagyok.
20 éve napi szinten kommunikálok törökül, 4 évig éltem is Törökországban, ahol egy tankönyvkiadónál dolgoztam a gyermekirodalom területén. Több könyvet is fordítottam, köztük egy 13. sz-i költő: Yunus Emre verseit, és egy török nyelvi beszédkalauzt. Jelenleg egy török kulturális intézetnek fordítok, és bárkinek aki megtalál. Török nyelvoktatásban is nagy gyakorlatom van, tanítottam gyerekeket, felnőtteket, egyénileg, csoportosan, angolul... Saját nyelvkönyvet is állítottam össze, olyat, amivel kellően apró lépésekkel gyakorolhatod be a nyelv minden csínját-bínját; ráadásul önellenőrzős, egyedül is tudsz vele haladni. (Én egyedül szeretek nyelvet tanulni, törökül is egyedül tanultam, meg arabul és hindiül)
Teljesen kezdő szintről is indulhatunk, de bármilyen szintről "átveszlek", a fordítóig.
3 gyerekes anyuka vagyok, sőt kecskéim is vannak= végtelen türelmem van, nem tudsz olyat működni, amivel nálam kivered a biztosítékot 😊
Online tudunk találkozni.
Sok sikert, üdvözlettel 👋

Referenciák (2)

+ Referenciát írni
Beáta C.

Beáta C.

Ellenőrizetlen referencia

Több hónapja tanulok már Lejlával és állíthatom, hogy ő az eddigi legjobb török tanár akivel eddig tanultam. Türelmes, mindent alaposan és érthetően elmagyaráz. A könyvek amiből tanít saját írások, ami sokban segíti a nyelvtanulást, mert mindent érthetően ír le a könyvben és bármikor vissza kereshetem, ha nem vagyok biztos valamiben. A kedvenceim a táblázatok, amiket a tananyagokhoz szokott készíteni, mert sokkal könnyebb ilyen formában megjegyezni és átlátható. Az óránk alatt sokat fejlődtem és még a török férjem is meglepődik néha, hogy mennyi mindent értek a beszélgetésekből. Válaszolni nem gyakran válaszolok törökül, de ez inkább az én félénkségemen múlik, mint Lejlán akivel szoktunk törökül beszélni órán. A kedvenceim a fordítások, mivel sok új dolgot tanulok meg belőle. Csak ajánlani tudom! És hálás vagyok az eddigi óráinkért és az ezutániakért!

Gaál A.

Gaál A.

Ellenőrizetlen referencia

Lejlától nagyjából 2 hónapja kezdtem el órákat venni, hogy a török barátnőm családjával - és úgy egyébként is a törökökkel - tudjak beszélgetni, de legalább megértsem őket. Örömmel állapíthatom meg, hogy most már egészen jól meg tudom érteni, hogy miről beszélgetnek körülöttem, és néha még én is tudok egy-két megjegyzést tenni törökül. Az órák mellett nagy segítséget jelentett számomra, hogy Lejla átküldte az általa készített tankönyvet és munkafüzetet, amelyek minőségükben és érthetőségükben úgy gondolom, hogy felülmúlják a többi török nyelvtankönyvet. Mivel a tankönyv mindent alaposan elmagyaráz (ha az ember rá is szánja az időt, hogy egyedül feldolgozza az anyagot), az órákon jóval több idő marad gyakorlásra. Ennek köszönhetően szerintem különösebb erőfeszítések nélkül el lehet jutni arra a szintre, hogy valaki megértse a körülötte zajló hétköznapi beszélgetések nagy részét, és időnként maga is megszólaljon.