Krisztina C.

Krisztina C.

12 órán belül válaszol az üzenetek 44%-ára
44% 12 ó
Új tanulókat fogad

Krisztina C.

Új tanulókat fogad

angol, magyar korrepetálás Székesfehérváron, valamint online

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  3500 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3500 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Kedves diákok és szülők!

Jelenleg a Pécsi Tudományegyetem hatodéves, végzős angol-magyar tanárszakos hallgatója vagyok. Angol nyelvből nyelvvizsgára való felkészítést vállalok, valamint szívesen segítek felkészülni akár közép, akár emelt szintű érettségire is. Magyar nyelv és irodalomból is szívesen vállalok korrepetálást. Legjobb tudásom szerint igyekszem minél érdekesebb, izgalmasabb órákat biztosítani. Rendkívül fontosnak tartom a barátságos és nyugodt körülmények biztosítását. Az óráimat igyekszem minél inkább személyre szabni, hogy minél hatékonyabban és élvezetesebben mehessen végbe a tanulás. Elsősorban online órákat tudok tartani, de igény esetén Székesfehérváron, Bodajkon, Móron és Bakonycsernyén személyes órákat is tudok vállalni. (ennek költsége azonban +1.000 ft) Angol nyelvből felsőfokú nyelvvizsgával rendelkezem, 3 hónapig éltem Amerikában, ahol nyelvtudásom nagyon sokat fejlődött. Tanítási tapasztalattal rendelkezem, oktattam már általános iskolás korosztályt, gimnazistákat, valamint felnőtteket is, így bármely korcsoportból szeretettel várom a tanulni vágyókat. :)

Az első óránk előtt az új diákjaim egy ingyenes 15 perces konzultáción vehetnek részt, ahol felmérem, hogy pontosan milyen szinten állnak a nyelvvel, hogy ahhoz mérten tudjunk tovább haladni. Ha valaki magyarból szeretne korrepetálásra járni, akkor is lehetőség van a konzultációra, ahol megbeszélhetjük, hogy pontosan milyen célokat szeretnénk elérni, melyik anyagrész pontosan az, amelyik nehezebben megy.

Minden tanóra 60 perces. Ha valaki a tanóra után is szívesen gyakorolna, nagyon szívesen összeállítok házi feladatot is, plusz költség nélkül.

Óratípusok

Standard óra

3500 Ft / 55 perc