Tőkés A.

Tőkés A.

1 órán belül válaszol az üzenetek 40%-ára
40% 1 ó
Új tanulókat fogad

Tőkés A.

Új tanulókat fogad

Matek korrepetálás online

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután
Korrepetálási tantárgyak:
Leírás Referenciák

Leírás

1992-ben végeztem az ELTE-n matematika-informatika szakon, 10 évig a kispesti Deák Ferenc Gimnáziumban tanítottam.
Azóta informatikai területen dolgozok, de folyamatosan vannak magántanítványaim, többnyire a középfokú érettségire felkészítést vállalom.
Két fiam van, mindketten igénybevették már a segítségemet, pedig nem "tukmáltam" magam rájuk.. :-)
Az órák során az első az iskolai tananyag áttekintése, ami során ki szokott derülni, hogy a diáknak mely területeken vannk elmaradásai, hiányosságai.
Ezek megértését előbb egyszerűbb példák segítségével szoktam begyakoroltatni, majd nehezebb, összetettebb feladatokban kell felismerni a tanult szabályokat, azonosságokat.
A fő hagsúly a gyakorláson, feladatok megoldásán van, nem elméletet szeretek tanítani, hanem minél több feladaton keresztül bemutatni és elmélyíteni a tanult összefüggéseket.
Érettségi előtt már min. fél évvel elkezdem az ismétléseket és korábbi feladatsorok megoldásának gyakorlása során kiderülő hiányosságok pótlására még van lehetőség.

Referenciák (1)

+ Referenciát írni
Norbert K.

Norbert K.

Ellenőrizetlen referencia

Bár tanítás/tanulás nem jött létre földrajzi távolságok miatt, de tanár úr korrektsége és lelkiismeretessége példás, hogy személyes fejlődésemet tartja szem előtt, nem pedig az anyagi haszonszerzést, alkalmasnak tűnő, valójában számomra alkalmatlan oktatási módszer erőltetésével. Így önszántából elesett a tanításomtól és a vele járó anyagi honoráriumtól, gerincessége, őszintesége és tanári felelősség érzete miatt. Bár alapvető tulajdonságnak tartjuk ezt a hozzáállást, valójában mind tudjuk, kevés az a "szent" akinek nem maga felé hajlik a keze. Sajnálom, hogy nem tudok ilyen személytől tanulni, mint tanárúr. Az a fránya távolság.