Kitti F.

Kitti F.

35 órán belül válaszol az üzenetek 20%-ára
20% 35 ó
Új tanulókat fogad

Kitti F.

Új tanulókat fogad

Magyar nyelv és irodalom és angol nyelvoktatás Budapesten vagy online

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Kommunikácó- és médiatudomány szakos hallgatóként mindkét tantárgy szervesen jelen van a mindennapjaimban, a magyar irodalom és nyelvtan középiskola óta intenzíven foglalkoztat, emelt szintű oktatásban részesültem belőle. Az egyetemi tanulmányaim alatt, - és jelenlegi újságíró gyakornoki munkám során - még mélyebben ástam bele magam a tárgyakba, közben 4 tanulót készítettem fel a gimnáziumi felvételi vizsgára.
Angol nyelvből emelt szinten érettségiztem, nyelvvizsgával rendelkezem, ezen kívül pedig számos tárgyat angolul tanulok. Készítettem fel szintén középiskolába készülő diákokat, illetve érettségizőket is.
Könnyen szót értek az általános iskolásokkal, azt gondolom, hogy az eddigiekben csak előnyt jelentett a fiatal korom, illetve a gyermekekkel való kommunikációval kapcsolatos tanulmányaim, így az Ő -akár folyamatos- korrepetálásukat is szívesen vállalom.

Keressen bizalommal!

Óratípusok

Angol

Közép és emelt szintű érettségire való felkészítés, beszédközpontú órák, általános iskolás és gimnazista diákok korrepetálása

5000 Ft / 55 perc
Magyar nyelv és irodalom

Általános iskolás és gimnazista diákok korrepetálása nyelvtanból és irodalomból: fogalmazások, esszék, verselemzések gyakorlása, helyesírás, nyelvtani szabályok értelmezése és elsajátítása, szövegértés, felkészítés felvételire és érettségire. (Alsó tagozatos diákok esetén a tanóra ára alacsonyabb)

6000 Ft / 55 perc