Eszter B.

Eszter B.

5 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 5 ó
Új tanulókat fogad

Eszter B.

Új tanulókat fogad

Megbízható, versenyképes tudás, közvetlen stílus és személyre szabott módszerek jellemzik a munkámat

Leírás Referenciák

Leírás

Harminc éve vagyok a pályán, valamennyi iskolatípusban tanítottam, és valamennyi korosztályból voltak már tanítványaim. Az elmúlt 5 évben trénerként is dolgozom. A munkámban a partneri kapcsolatot és a sikert, mint a közös érdekünket mindig tartom szem előtt.

Referenciák (2)

Fülöpné Mészáros I.

Fülöpné Mészáros I.

Ellenőrizetlen referencia

Eszter személyében egy nagyon profi tanárt, és egy hihetetlenül szimpatikus, kedves embert ismertünk meg!! Kislányomnak segített a központi írásbeli felvételire felkészülni. A közös órák, mindig jó hangulatban teltek, és olyan profin sikerült a felkészítés, hogy a gyerek mindössze négy pontot vesztett!! Bármikor szükségünk lesz segítségre, csakis az Eszter!!!!!!! Hálával és szeretettel gondolunk az együtt eltöltött tanórákra!!🙏 Ildikó és Lili

Haász V.

Haász V.

Ellenőrizetlen referencia

Szeptemberben kezdtük a közös felkészülést az emelt magyar érettségire, de már most érezhető a fejlődésem. A saját tempómban haladunk, de minden fontos témakört átbeszélünk, amire szükségem lehet a vizsgán. Nagyon sok forrásanyagot küld, amikből fel tudok készülni a következő órára. Eszter nemcsak a tananyagot adja le és kéri számon, hanem egy átfogó képet kapok az irodalomról, ami az emelt magyar érettségi vizsgához elengedhetetlen. Mindenkinek szívből ajánlom.