Panka N.

Panka N.

8 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 8 ó
Új tanulókat fogad

Panka N.

Új tanulókat fogad

Angol oktatás (online) - beszédkészség fejlesztés akár üzleti céllal és állásinterjúra felkészítés

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este

Leírás

Kedves leendő Diákom! :)

Szeretnél magabiztosan megszólalni és társalogni angolul akár idegen, nemzetközi környezetben? Esetleg a munkahelyeden vágysz nagyobb elismerésre, de javaslataid prezentálásában az angol tudásod szab határokat? Vagy talán szuper tapasztalatokkal rendelkezel de az állásinterjún ezeket nem tudod átütően megfogalmazni?
Amennyiben magadra ismertél örömel segítek céljaid elérésben!
Pár szóban magamról: Jelenleg a Budapesti Corvinus Egyetem nemzetközi gazdálkodás angol nyelvű szak hallgatója vagyok, ahol széles körű tudást szereztem a szakszerű, üzleti nyelv használatáról és egy szemesztert a párizsi Dauphine Egyetemen töltöttem el. Emellett a Vodafone-nál HR gyakornokként szerzett tapasztalataim alapján pontosan tudom, hogy mekkora szerepe van a jó angol beszédkészségnek és mi tesz egy interjút valóban sikeressé, hiszen a jó üzleti múlt sokszor nem elég.
Gazdasági tevékenységeimen kívül 5 éven keresztül voltam sportolóként a magyar válogatott tagja, ami állandó külföldi tartózkodással párosult Európa szerte, így a köznapi kommunikáció és tárgyalókészség angol nyelven az életem szerves része a mai napig.

Hogy miért szeretek tanítani? Gyerekkoromtól kezdve saját magamon tapasztaltam meg, hogy mekkora erővel bír a folyékony angol nyelvtudás és főleg a beszédkészság, ami számos lehetőséghez nyit ajtót nem beszélve a kapcsolati tőkéről. Ezt a lehetőséget szeretném megadni a tanítványaimnak, legyen szó bármilyen korosztályról, köznapi vagy üzleti céloktól függetlenül.

Az oktatás formája ONLINE.

Óratípusok

Standard óra

5000 Ft / 55 perc