Fruzsina P.

Fruzsina P.

48 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 48 ó+
Ártól 5000 Ft
Új tanulókat fogad

Fruzsina P.

Új tanulókat fogad

Szórakoztató és minőségi tanulás - a világ egyik legnehezebb nyelvén

  • -
Ár Ártól 5000 Ft
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

2014-ben kezdtem el tanulni a kínai nyelvet a Miskolci Egyetem Konfuciusz Intézetében, eleinte csak szórakozásból. Most pedig 8 évvel később, 2 év Pekingben való nyelvtanulás és egy MTCSOL (Master of Teaching Chinese to Speakers of Other Languages) diploma megszerzése után már tanítom is a kínai nyelvet. Ezen kívül a Miskolci Egyetemen végeztem anglisztika szakon, anyanyelvi szinten beszélem az angolt, több éves oktatói tapasztalattal rendelkezem.
Óráimon fontos a jókedv, a tananyagot szórakoztatóan, viccesen, részletesen adom át, telefűzve a saját nyelvtanulós tapasztalataimmal.

Mesterképzésem alatt főként a legtöbbek által félelmetesnek ítélt kínai karakterek tanulására, oktatására specializálódtam, melyekről óráimon is előszeretettel mesélek, hiszen ezek nem csupán értelmetlen kriksz-krakszok!

Az óráim személyre szabottak és rugalmasak; teljes mértékben a Te igényeid szerint alakítom a tanórák anyagát és menetét.

Óradíjak:
Heti egy alkalom: 5000/60 perc
Heti kettő vagy több alkalom: 4500/60 perc

Oktatást vállalok minden szinten, nyelvvizsgára (HSK1-6) is felkészítelek.

Ha szeretnéd megismerni a kínai nyelvet, karaktereket, és ezen keresztül a több ezer éves múltra visszatekintő kínai kultúrát, akkor jó helyen jársz. :-)