János Ungor Á.

János Ungor Á.

Új tanulókat fogad

János Ungor Á.

Új tanulókat fogad

Fizikus segítség

  • -
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Már középiskolában (2010-es évek eleje) több évfolyamtársamnak segítettem felkészülni témazáró dolgozatra és pótvizsgára matematikából és fizikából. A Szegedi Tudomány Egyetem - Természettudományi és Informatikai Karán diplomáztam Fizika alapszakon, Optikai- és lézerfizika specializációval, ahol egykori csoporttársaimmat is felkészítettem vizsgákra és zárthelyi dolgozatokra, továbbá demonstrátorként laboratóriumi gyakorlatot is tarthattam az utolsó félévemben. Jelenleg Fizikusként dolgozok a Hobré Laser Technologies Kft-nél Algyőn és Szegeden élek.
Több diákom is van akik középiskolások, gyakorlásra és felzárkóztatásra járnak hozzám. Mind egyedi igényeiknek megfelelően kapnak segítséget, így nincs két egyforma tanóra két különböző diák számára.
Jobban szeretem, ha a diákkal élőben tudunk órát tartani, mivel így bármikor könyebb megmutatani, elmagyarázni, táblán felrajzolni és megoldani a feladatokat és problémákat. Szükség esetén online is megoldható az óra megtartása. Az órákat barátias hangulatban tartom, ahol a diákok könnyen ki tudnak lépni az iskolában megszokott feszengő érzésből, valamint életszerű példákkal próbálom a példákat alátámasztani, így sokszor a diákok könnyebben megérthetik, hogy mire is használható az adott tananyag.