Imre H.

Imre H.

1 órán belül válaszol az üzenetek 100%-ára
100% 1 ó
Ártól 3000 Ft
Új tanulókat fogad

Imre H.

Új tanulókat fogad

Biológia és földrajz korrepetálás

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 3000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Kapcsolati űrlap

Leírás

- Biológia-földrajz tanár szakos hallgató vagyok a Szegedi Tudományegyetemen immáron ötödik éve
- Közel két éves korrepetálási tapasztalattal rendelkezek
- Közép- és emelt szintű érettségire való felkészítést is vállalok
- Igény szerint tartok 60, 90 és 120 perces órákat
- Heti több alkalommal is lehetőség van órára
- Időpontok kialakításában rugalmas vagyok

Ha a fenti szempontok egyeznek az elképzeléseiddel és céljaidhoz vezető utaddal, akkor keress bizalommal és egyeztessünk a részletekről személyesen vagy online! :)

Referenciák (2)

Dorka V.

Dorka V.

Ellenőrizetlen referencia

2 éves közös munkánk során Iminek sikerült a humán beállítottságom ellenére megszerettetni velem a biológiát, ami az iskolai tanáraimnak nem sikerült. Nagyon rugalmas az órák időpontjai szempontjából, alkalmazkodott a néha extra igényeimhez is( pl hétvégén 2x dupla óra),ha úgy éreztem még több segítségre van szükségem. Emellett azt is figyelembe vette,ha csak gyakorlásra volt szükségem,ilyenkor rengeteg különböző feladatot keresett. Az anyagokat a diákok nyelvén,érthetően magyarázta és különböző ábrákkal, online oldalakkal(amiket azóta is lelkesen nézek Instagramon), videókkal tette szemléletesebbé azokat. Sosem volt számonkérő,mint egy iskolai tanár,így én is szívesebben végeztem el plusz feladatokat a 12.évben,amikor emelt biológia érettségire készültünk már,s ennek meg is lett a szép eredménye. Mindenképp tudom ajánlani Imit annak,aki szeretni és érteni akarja a biológiát. :)

Galamb K.

Galamb K.

Ellenőrizetlen referencia

Több, mint fél évig készültünk Imivel az emelt szintű érettségimre biológiából, heti rendszerességgel. Az órák nagyon hatékonyak voltak számomra, ami az eredményemen is látszik. Rengeteg mindent a külön órák során értettem meg. Amit még kaptam a felkészülés során, az a végtelen rugalmasság, segítőkészség, jó hangulat és megértés. Csak jó tapasztalataim vannak, így csak ajánlani tudom, hogy keressétek őt bizalommal! 😁