Orsi M.

Orsi M.

Ártól 5000 Ft
Új tanulókat fogad

Orsi M.

Új tanulókat fogad

Emelt szintű biológia - komplex, érthető, szerethető, és legfőképpen feladatorientált felkészítés az egyetemi felvételire

  • -
  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Kapcsolati űrlap

Leírás

Kedves leendő Diákom! :)

Biológia tantárgyból vállalok magántanítást, az emelt szintű Érettségire való felkészítést, továbbá korrepetálást a tárgyból. Velem elsajátíthatsz bevált tanulási praktikákat, hisz' nem csak saját bőrömön, de már sok-sok diákom által is megtapasztalhattam a felkészülést, és az első helyen megjelölt egyetemi szakra való bejutást. :)
Nekem már sikerült, hogy bejussak az első helyen megjelölt egyetemi szakra, akár az általam felkészített tanítványok jelentős hányadának.
Szeretném, hogy Te legyél a következő! :)
Töviről-hegyire ismerem a mai vizsgarendszert, modern technikákat alkalmazva, szerethetően, fiatalosan előadva témakörönként haladunk, a hozzá tartozó érettségi feladatokat megoldva, ami egy nagyon fontos és elengedhetetlen része a sikeres felkészülésnek.

Főleg kiscsoportos (2-5 fő) és megbeszélés szerint egyéni órákat is tartok.
Miért éri meg a kiscsoportos órába betársulni?
-Mert mindenki igényeit figyelembe véve, mindenkire egyéni figyelmet fordítva haladunk az anyaggal, ami tökéletesen elsajátítható ebben a formában, mégis pénzt spórolsz! :)

Várom megkeresésed! :-)