Norbert M.

Norbert M.

1 órán belül válaszol az üzenetek 50%-ára
50% 1 ó
Ártól 5000 Ft
Új tanulókat fogad

Norbert M.

Új tanulókat fogad

Informatika tanítás alapoktól felső fokig

  • Online tanórákat kínál
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Leírás Referenciák

Leírás

Szia! Matus Norbert vagyok, több mentorprogram részese, tehetséggondozott diák és több informatika verseny dobogós helyezettje.

Kiemelt eredményeim:
7.esként 8.os korosztályban nyertem területi versenyt és 7.es korosztályban pedig országos 4.lettem. 11.ben előrehozott EMELT érettségit 96%-os eredményt értem el informatikából.

Immáron 3 éves tanitói tapasztalattal rendelkezem. Szívesen tanítok egészen általános iskola felső tagozattól gimnazistákig. De az egyetemi ZH-kban is tudok segíteni. Maximalista vagyok, ezért nálam a cél mindig a legjobb.

Ha esetleg nem megy az informatika vagy matematika és jobb akarsz lenni vagy szeretnél felkészülni a versenyekre, érettségire, ZH-kra akkor keress bizalommal és egy rád szabott tanmenettel készülünk fel a nehézségekre.

Matematika(felső tagozattól egészen a középszintű érettségiig)
Office csomag(Word, Excel, PowerPoint, Access, Sway), programozás(C#, Python), webprogramozás(HTML, CSS, , PHP) esetleg WordPress, Adatbázis kezelés(Access, MSQL), Cisco Packet Tracer feladatok, ECDL vizsga felkészítés, Mesterséges Intelligencia, Api-k

Ha online szeretnél tanulni: 5000Ft/60perc
Ha személyesen szeretnél tanulni: 6000Ft-7500Ft/60perc
(Házhoz nem megyek, Pesten tanteremben tudunk tanulni.) Az órák előre utalással foglalhatók. 24órán belüli lemondás esetén az óra díja engem illet.(Átrakás esetén nem) Ha felkeltettem érdeklődésed keress bátran.

Üdv,

Matus Norbert

Referenciák (1)

Szászik M.

Szászik M.

Ellenőrizetlen referencia

Nagyon örülünk hogy sikerült a kapcsolatot felvenni a vizsgára való felkészülésben nagy segítséget tudott nyújtani. Türelemmel érthető magyarázatokat kaptam a kérdéseimre. Ami fontos hogy igaz sok házi feladatot kaptam de azt hogy bővítsem és pótoljam a számitógépes hiányosságaimat szükségesnek éreztem. Köszönök mindent csak ajánlani tudom másoknak is ha segítségre szorulnak. Az óradíj is nagyon kedvező.