Urbán R.

Urbán R.

Új tanulókat fogad

Urbán R.

Új tanulókat fogad

Japán tanulás online

  • Online tanórákat kínál
  • Ártól  5000 Ft
  • Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Ár Ártól 5000 Ft
Előnyben részesített időpontok: délelőtt, délután, este, hétvégén
Korrepetálási tantárgyak:

Leírás

Középfokú japán nyelvvizsga, akár 2 év alatt! 5 éves oktatási tapasztalattal rendelkezem, több diákom is sikeresen nyelvvizsgázott, valamint szerzett munkát Japánban.

Sziasztok! Rubi vagyok, a Károli Gáspár Református Egyetemen elvégeztem a Japanológia BA és MA képzést, valamint egy szakfordítói és egy idegenvezető képzést.

Több éves tapasztalattal, japán szakos diplomával vállalok japán nyelvoktatást kezdőtől haladó szintig, elsősorban online.

Szerencsém volt kétszer is Japánban dolgozni, ahol sok mindent megtapasztaltam a kultúráról és a gyakorlati nyelvhasználatról is.

Vidám személyiség vagyok, ezért az óráim is jó hangulatban telnek.

Nagy hangsúlyt fektetek már az első órákon a beszédgyakorlásra, valamint a japán gondolkodásmód megértésére, mivel az elengedhetetlen a megfelelő japán nyelv használatához. Az óráim egyénre szabottak, igény esetén használhatunk animéket, filmeket, dalszövegeket is a tanuláshoz.

A diákjaim közül többen is két év tanulás után már Japánban dolgoznak, valamint sikeresen felkészültünk egyetemi vizsgákra és nyelvvizsgákra egyaránt.

60 perc/5000 Ft
90 perc/7500 Ft
40 perc/3500 Ft

Az első óra ingyenes!

Óratípusok

Japán

5000 Ft / 60 perc